Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνH DER Touristic Services και η οικογένεια Παπαδάκη ιδρύουν νέο πρακτορείο στην Κρήτη
Τουριστικά γραφεία

H DER Touristic Services και η οικογένεια Παπαδάκη ιδρύουν νέο πρακτορείο στην Κρήτη

H κοινοπραξία συστάθηκε και θα ξεκινήσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα την 1η Νοεμβρίου 2014.

Η εταιρεία DER Touristik προχώρησε σε συνέργασία με την οικογένεια Παπαδάκη στην Κρήτη, για τη δημιούργια  ενός κοινού τουριστικού πρακτορείου εισερχόμενου τουρισμού, υπό την ονομασία Destination Touristic Services (DTS) Hellas.

Η οικογένεια Παπαδάκη δραστηριοποιούταν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα μέσω του δικού της πρακτορείου, Sunnydays. H κοινοπραξία συστάθηκε και θα ξεκινήσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα την 1η Νοεμβρίου 2014. Ο κ. Γιάννης Παπαδάκης ορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του νέου πρακτορείου εισερχομένου τουρισμού Destination Touristic Services (DTS) Hellas. Η DTS Hellas είναι το πέμπτο κατά σειρά πρακτορείο εισερχόμενου τουρισμού που ιδρύεται από την DER Touristik. μετά την Αίγυπτο, το Ντουμπάι, τη Βουλγαρία και την Τυνησία.

“Με πέντε γραφεία σε σημαντικούς στρατηγικά τουριστικούς προορισμούς έχουμε μόλις μέσα σεένα έτος δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο γραφείων. Με την τοποθέτηση του Γιαννη Παπαδάκη βρισκόμαστε με ένα άριστο προσωπικό”, επιβεβαιώνει ο διευθύνων σύμβουλος της DER Touristic Services, Rene Herzog.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024