Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsH Thomas Cook προχωρά στην πώληση του τουριστικού της γραφείου, Neilson
Τουριστικά γραφεία

H Thomas Cook προχωρά στην πώληση του τουριστικού της γραφείου, Neilson

Η Thomas Cook προχώρησε στην πώληση της Neilson για 9,15 εκατ. λίρες στερλίνες στην εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου Risk Capital Partners.

Η πώληση του τουριστικού πρακτορείου, Neilson Active Holidays από την Thomas Cook θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου. Όμως, εκπρόσωπος της ταξιδιωτικής επιχείρησης δήλωσε ότι όλα τα άλλα τμήματα των δραστηριοτήτων της Thomas Cook στο Ηνωμένο Βασίλειο παραμένουν ανεπηρέαστα.

Η Harriet Green, διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook Group, δήλωσε: “Η μεταμόρφωση της επιχείρησής μας στο Ηνωμένο Βασίλειο -και του ομίλου συνολικά- συμβαίνει σταδιακά. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει μια συνολική επανεξέταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας και σε ποιο σημείο θέλουμε να φτάσουμε την επιχείρησή μας.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι αποτέλεσμα του συνεχούς εξορθολογισμού των εργασιών μας. Όλες οι προηγούμενες κινήσεις μας θα μας επιτρέψουν να επικεντρωθούμε σε εκείνες τις βασικές μάρκες, τις προτάσεις και τα προϊόντα που θα οδηγήσουν τη στρατηγική μας σε κερδοφόρα ανάπτυξη”.

Η Thomas Cook δήλωσε πως για το έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, οι εργασίες της Neilson συνεισέφεραν περίπου 1 εκατ. λίρες στερλίνες στα κέρδη του ομίλου, προ φόρων και τόκων. Ως αποτέλεσμα της πώλησης, θα γίνει χωριστά μία μη-ταμειακή απομείωση των περιουσιακών στοιχείων, ύψους 13 εκατ. λιρών για το έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Υπενθυμίζεται ότι το 1999, η Thomas Cook απορρόφησε τα προϊόντα του χειμερινού τουρισμού και της ιστιοπλοΐας της Neilson, προκειμένου να δημιουργήσει την Neilson Active Holidays.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024