Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαH Transhotel αποκτά γραφείο στην Ελλάδα
Διευρύνει τη διεθνή της παρουσία

H Transhotel αποκτά γραφείο στην Ελλάδα

Η Transhotel διευρύνει τη διεθνή της παρουσία με την ίδρυση αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Ο κ. Γιώργος Κυριάκος, που εως πρόσφατα εκπλήρωνε καθήκοντα Sales Executive EMEA της εταιρείας στην Μαδρίτη, θα […]

Η Transhotel διευρύνει τη διεθνή της παρουσία με την ίδρυση αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Ο κ. Γιώργος Κυριάκος, που εως πρόσφατα εκπλήρωνε<...> καθήκοντα Sales Executive EMEA της εταιρείας στην Μαδρίτη, θα αναλάβει τη διεύθυνση της νεοσύστατης αντιπροσωπείας, με στόχο να εδραιώσει τη θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, όπου η Transhotel σημειώνει συνεχή άνοδο. Ο κ. Κυριάκος προάγεται στη θέση του διευθυντή της ελληνικής αντιπροσωπείας, έπειτα από μία επιτυχή διαδρομή στα κεντρικά γραφεία της Transhotel, απο όπου γινόταν προηγουμένως η διαχείριση των συνεργασιών της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

“Οι Έλληνες επαγγελματίες έχουν διαρκώς ανάγκη και αναζητούν λύσεις βιώσιμες και ανταγωνιστικές, βασισμένες στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, στους τομείς τόσο του εισερχόμενου όσο και του εξερχόμενου τουρισμού“, δηλώνει ο κ. Κυριάκος, που προσθέτει σε αυτή την κατεύθυνση: “Η Transhotel προτίθεται να διαθέσει στα ελληνικά γραφεία ταξιδίων τις ανάλογες λύσεις και την καλύτερη προσφορά. Η προσφορά αυτή έχει ως εγγύηση προστειθέμενες αξίες που η Transhotel εχει αποκτήσει μέσα από την πολυετή της διαδρομή: μία σημαντική διεθνή παρουσία, μακρόχρονη εμπειρία, διάθεση πλέον των 50.000 ξενοδοχείων και γνώση της αγοράς που η εταιρεία επιτυγχάνει, αφουγκραζόμενη τα 75000 Ταξιδιωτικά γραφεία με τα οποία συνεργάζεται”.

Με αυτή την κίνηση η Transhotel διαθέτει πλέον ένα δίκτυο, που αποτελείται απο 23 διεθνείς αντιπροσωπείες και 26 γραφεία σε όλον τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024