Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air Canada στον Aμφιτρύων Air Services

Η Air Canada στον Aμφιτρύων Air Services

Από την 1η Ιουλίου 2003, η εταιρία Aμφιτρύων Air Services Ltd, ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Air Canada στην Ελλάδα. Η κ. Ruth Ben-Tzur, γενική διευθύντρια της Air Canada για την […]

Από την 1η Ιουλίου 2003, η εταιρία Aμφιτρύων Air Services Ltd, ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Air Canada στην<...> Ελλάδα.

Η κ. Ruth Ben-Tzur, γενική διευθύντρια της Air Canada για την περιοχή της Μεσογείου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στην Αθήνα τόνισε ότι `είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αμφιτρύωνα, ο οποίος κατέχει μια σημαντική θέση στην Ελληνική αγορά, και θα βρίσκεται στη διάθεση του έλληνα επιβάτη, για να τον εξυπηρετήσει στις ταξιδιωτικές του ανάγκες από και προς Καναδά καθώς και για όλο το δίκτυο της Air Canada`.

Από την Ευρώπη, η Air Canada πετά καθημερινά για το Τορόντο από την Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Μαδρίτη, τη Ζυρίχη, το Aμστερνταμ και το Δουβλίνο, ενώ διατηρεί καθημερινές πτήσεις για το Μόντρεαλ από το Παρίσι, το Λονδίνο και τη Φρανκφούρτη. Επιπλέον, υπάρχει και καθημερινή πτήση για το Βανκούβερ από το Λονδίνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024