Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΗ Attika Reisen γιορτάζει τη νέα της συνεργασία με την GlobeOne Digital
Τουριστικές Συνεργασίες

Η Attika Reisen γιορτάζει τη νέα της συνεργασία με την GlobeOne Digital

Η συνεργασία της Attika Reisen και της GlobeOne Digital στοχεύει στον ολικό ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στον ψηφιακό μετασχηματισμό ποντάρει το εξειδικευμένο γερμανικό τουριστικό γραφείο, Attika Reisen, το οποίο πλέον εντάχθηκε στο αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό δίκτυο στην Ευρώπη, GlobeOne Digital. Στόχος του είναι να μέσα από την ευρεία εμπειρία του στον ταξιδιωτικό κλάδο, να διαχειριστεί τις νέες τεχνολογίες και εν τέλη να οδηγηθεί προς έναν ολικό ψηφιακό μετασχηματισμό.

Σημειώνεται πως η Attika Reisen είναι ένα κορυφαίο τουριστικό γραφείο, που εξειδικεύεται στις διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρου, όπου συνεργάζεται με περισσότερα από 1.200 ξενοδοχεία και περισσότερους από 6.000 συνεργάτες γερμανικών και αυστριακών ταξιδιωτικών γραφείων.

Παράλληλα διαθέτει περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αναψυχής, του ταξιδιού και του τουρισμού, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών και ξεχωριστών ταξιδιωτικών υπηρεσιών:

  • 200 προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία σε όλες τις κατηγορίες, οικογενειακά διοικούμενοι ξενώνες, συγκροτήματα στούντιο και διαμερισμάτων, παραδοσιακές εξοχικές κατοικίες και βίλες.
  • Ειδικά προγράμματα, πακέτα διακοπών, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μετ’ επιστροφής και άλλες εξατομικευμένες και εξαιρετικές ταξιδιωτικές επιλογές.

Μάλιστα η εταιρία έχει υιοθετήσει ένα διετές σχέδιο ανάπτυξης, ώστε να μετατραπεί στην νούμερο 1 πλατφόρμα εισερχόμενου τουρισμού από τη Γερμανία. Για αυτό και έχει κριθεί τόσο αναγκαίος ο ψηφιακός μετασχηματισμός, ώστε η εταιρία να ανταποκριθεί σε κάθε μελλοντικό πρόβλημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024