Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ easyJet εγκαινιάζει απευθείας σύνδεση της Σκωτίας με την Αθήνα
Εναρξη λειτουργίας και για την easyJet Holidays

Η easyJet εγκαινιάζει απευθείας σύνδεση της Σκωτίας με την Αθήνα

Η easyJet ανακοίνωσε τρεις νέες διαδρομές από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, συμπεριλαμβανομένης της μόνης απευθείας πτήσης της Σκωτίας προς Αθήνα. Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού ναύλου θα αρχίσει πτήσεις προς την […]

Η easyJet ανακοίνωσε τρεις νέες διαδρομές από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, συμπεριλαμβανομένης της μόνης απευθείας πτήσης της Σκωτίας προς Αθήνα. Η<…> αεροπορική εταιρεία χαμηλού ναύλου θα αρχίσει πτήσεις προς την Αθήνα από το Σεπτέμβριο του 2011.

Ο Hugh Aitken, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας για τη Σκωτία, δήλωσε: “Η easyJet με ενθουσιασμό ανακοινώνει την έναρξη τριών νέων διαδρομών, συμπεριλαμβανομένης της μόνης πτήσεις της Σκωτίας για την Αθήνα, που συνδέει το Εδιμβούργο – την Αθήνα του Βορά – με την ελληνική πρωτεύουσα. Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη επιλογή προορισμών ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση μας ως η αγαπημένη αεροπορική εταιρεία της Σκωτίας”.

Τα νέα δρομολόγια θα εξυπηρετούνται με ένα νέο αεροσκάφος A320 της Airbus 180 θέσεων, στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου. Το νέο δρομολόγιο προς Αθήνα θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, από τις 20 Σεπτεμβρίου 2011.

Η EasyJet Holidays ξεκίνησε τη λειτουργία της

Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα της EasyJet Holidays άρχισε απο χθες να πωλείται, αποκλειστικά μέσω της Teletext Holidays και ενός αποκλειστικού τηλεφνωικού κέντρου της easyJet Holidays. Η νέα κοινή συνεργασία της εταιρείας με την lowcost Holiday Group, θα προσφέρει στους καταναλωτές έως και 5 εκατομμύρια προσφορές διακοπών, με τους ειδικούς του χώρου να παρατηρούν ότι έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί στον τρίτο μεγαλύτερο “παίκτη” στην τουριστική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου, μαζί με την TUI Travel και την Thomas Cook.

Η EasyJet Holidays ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει στους τουρίστες “την καλύτερη ποικιλία ευέλικτων διακοπές σε ασυναγώνιστες τιμές για όλους τους προορισμούς της easyJet σε 30 χώρες”. Το Μάρτιο η EasyJet Holidays θα λειτουργήσει και νέα ιστοσελίδα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Teletext Holidays, Victoria Sanders, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε ο αποκλειστικός συνεργάτης της easyJet. Είναι μια συναρπαστική επιχειρηματική κίνηση στην ταξιδιωτική βιομηχανία και συνεργαζόμαστε στενά ως ομάδα για να αυξήσουμε τις πωλήσεις τις πρώτες λίγες εβδομάδες λειτουργίας της. Με την επένδυση που έχουμε κάνει -και ενισχύοντας την προβολή του ονόματός μας- η εταιρική αυτή σχέση δείχνει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι τουριστικοί συνεταίροι μας στην ικανότητά μας να παρέχουμε υψηλή κίνηση σε όγκο και ζήτηση”.

Ο Nick Hughes, από την την easyJet, πρόσθεσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Teletext Holidays είναι ο αποκλειστικός `pre-launch` συνεργάτης της easyJet. Η συνεργασία μας αυτή θα παρέχει στους πελάτες αποκλειστική πρόσβαση σε μια εκτεταμένη γκάμα προσφορών διακοπών. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες θα εκτιμήσουν τη μεγάλη αξία που η easyJet Holidays προσφέρει, καθώς και πλήρεις, και ευέλικτες επιλογές διακοπών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024