Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ εταιρεία Μαυρόβουνος και η Innstant Travel ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία στην Ελλάδα
Τουριστικά γραφεία

Η εταιρεία Μαυρόβουνος και η Innstant Travel ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία στην Ελλάδα

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που κάνουν κρατήσεις μέσω της πλατφόρμας του Innstant, θα έχουν πλέον πρόσβαση σε πάνω από 500.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα διεθνώς, σε πάνω από 65.000 εισιτήρια γα αξιοθέατα, αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και σε 33.000 προμηθευτές ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μεταφορών.

Η εταιρεία Μαυρόβουνος ανακοίνωσε την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της εταιρείας Innstant Travel, η οποία εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικές και τεχνολογικές εφαρμογές.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που κάνουν κρατήσεις μέσω της πλατφόρμας του Innstant, θα έχουν πλέον πρόσβαση σε πάνω από 500.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα σε όλον τον κόσμο, σε πάνω από 65.000 εισιτήρια γα αξιοθέατα, αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και σε 33.000 προμηθευτές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μεταφορές (transfers).

“Είναι συναρπαστικό που μπορούμε να προσφέρουμε στους Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες την ηλεκτρονική εφαρμογή της Innstant Travel, η οποία θα βελτιώσει την εμπειρία της κράτησης, θα εξοικονομήσει χρόνο και θα αυξήσει την κερδοφορία” ανέφερε ο κ. Πέτρος Ντεπόλο, γενικός διευθυντής της εταιρείας Μαυρόβουνος. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τους συναδέλφους μας στον τουριστικό κλάδο και να τους συνδέσουμε με την πλατφόρμα της Innstant Travel”.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη συνεργασία ο Darryl Ismail, γενικός διευθυντής της Innstant Travel, ανέφερε: “Χαιρόμαστε για την έναρξη της αντιπροσώπευσης της εταιρείας Innstant Travel από την εταιρεία Μαυρόβουνος για την Ελλάδα. Σαν μεγάλη εταιρεία με πλήρη παροχή τουριστικών υπηρεσιών και κάλυψη σε πολλές αγορές, αισθανόμαστε ότι αυτή η συνεργασία θα προσφέρει αξία, εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους ταξιδιωτικούς πράκτορες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024