Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ MidEast φιλοξένησε ταξιδιωτικούς πράκτορες από Ρωσία, Ουκρανία και Αζερμπαϊτζάν
Το fam trip πραγματοποιήθηκε το διάστημα 26 Μαΐου-1 Ιουνίου 2012

Η MidEast φιλοξένησε ταξιδιωτικούς πράκτορες από Ρωσία, Ουκρανία και Αζερμπαϊτζάν

Στόχος του fam trip ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάνη ήταν η περαιτέρω αύξηση αφίξεων από τις χώρες αυτές στην Ελλάδα.

Με επιτυχία στέφθηκε η φιλοξενία ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα από τη MidEast Travel. Στo διάστημα της επίσκεψης αυτής, η MidEast είχε ως στόχο να παρουσιάσει την Ελλάδα ως έναν τουριστικό προορισμό που μπορεί να ανέρχεται στις πρώτες προτιμήσεις των ταξιδιωτών από τις χώρες αυτές.

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι πράκτορες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ελληνικές ομορφιές, σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: “Στη MidEast συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να προωθούμε το τουριστικό προϊόν που λέγεται Ελλάδα στις ανερχόμενες αγορές τουρισμού του εξωτερικού. Η ικανοποίηση των ξένων πρακτόρων μετά από την ολοκλήρωση κάθε fam trip που αναλαμβάνουμε και η θετικότερη των εντυπώσεων που αυτοί αποκτούν για τη χώρα μας, αποτελεί για εμάς το απόλυτο κίνητρο ώστε να αψηφούμε κάθε πιθανό εμπόδιο και να βγαίνουμε προς τα έξω με χαμόγελο, πίστη και αισιοδοξία για το αύριο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους συνεργάτες μας όπως την Aegan Airlines, τη Hellenic Seaways, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, Grecotel Mykonos Blu, CSky, Grace Santorini, Elounda SA κ.ά. για τη στήριξη της πρωτοβουλίας μας αυτής”.

Έπειτα από την επιτυχία και του τελευταίου αυτού fam trip, η MidEast συνεχίζει την προσπάθεια προώθησης και προβολής της Ελλάδας και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024