Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ MidEast γιόρτασε την Ημέρα του Παιδιού στην ‘Κιβωτό του Κόσμου’
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast γιόρτασε την Ημέρα του Παιδιού στην ‘Κιβωτό του Κόσμου’

Η εταιρεία MidEast προσέφερε δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας super market, ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα.

Η MidEast γιόρτασε χθες την Ημέρα του Παιδιού στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ιδιαίτερη αγάπη προς τα παιδιά, η εταιρεία προσέφερε δωροεπιταγές από μεγάλη αλυσίδα super market με σκοπό να ενισχύσει τις ενέργειες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού καλύπτοντας μέρος των καθημερινών αναγκών τους.

Η ομάδα της MidEast επισκέφθηκε το χώρο στον Κολωνό, όπου ξεναγήθηκε και στη συνέχεια ενημερώθηκε από την υπεύθυνη του ιδρύματος για τις δραστηριότητες, τις ενέργειες καθώς και για τις ανάγκες του.

Συγκινητική ήταν και η προσφορά των ανθρώπων της MidEast, οι οποίοι ανεξάρτητα από την εταιρεία, δώρισαν με τη σειρά τους ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα, ευελπιστώντας να βοηθήσουν και οι ίδιοι σε ένα μικρό ποσοστό έστω, τις αξιοθαύμαστες ενέργειες της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε: “Η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο είναι μια πράξη αγάπης αναγκαία, ειδικότερα τη χρονική περίοδο που διανύουμε – ακόμη περισσότερο απαραίτητη όμως, είναι η βοήθεια προς τα παιδιά, τα οποία αντιπροσωπεύουν το μέλλον. Η σημερινή μας κίνηση αποτελεί μια μικρή ένδειξη της υποστήριξής μας τόσο προς τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όσο και προς τις ανεξάρτητες πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να προσφέρουν απλόχερα στοργή, αγάπη και υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024