Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ πρώην TUI Travel Accommodation & Destinations ονομάζεται πλέον Hotelbeds Group
TOs

Η πρώην TUI Travel Accommodation & Destinations ονομάζεται πλέον Hotelbeds Group

Η εταιρεία παρουσίασε τα επιτυχημένα ετήσια οικονομικά της αποτελέσματα, σύμφωνα με τα οποία η αύξηση των πωλήσεων ανέρχεται στο 10%, στα 4,048 εκατ. ευρώ.

Μετά τη συγχώνευση του Ομίλου TUI Travel PLC και της TUI AG, η TUI Travel Accommodation & Destinations ανακοίνωσε ότι θα ονομάζεται πλέον Hotelbeds Group. Ο συγκεκριμένος όμιλος περιλαμβάνει την Hotelbeds, την Νο1 “τράπεζα κλινών” (bedbank) στον κόσμο, μαζί με μια σειρά από διεθνείς επιχειρήσεις με ηγετικές θέσεις, η κάθε μία στον τομέα της.

Η αλλαγή αυτή πραγματοποιήθηκε σε αναγνώριση του γεγονότος ότι η μάρκα Hotelbeds αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος της αγοράς.

Ο Όμιλος Hotelbeds παρουσίασε πρόσφατα τα πλήρη οικονομικά αποτελέσματα του έτους, ανακοινώνοντας αύξηση πωλήσεων κατά 10% το 2014 (για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου) και 4,048 εκατ. ευρώ σε συνολική αξία συναλλαγών (Total Transaction Value – TTV). Το EBITDA της (κέρδη προ τόκων, φόρων και απόσβεσεων) αυξήθηκε κατά 13% στα 132 εκατ. ευρώ, με EBITA που ανήλθε σε 100,600 εκατ. ευρώ.

Άλλα σήματα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Hotelbeds είναι τα Destination Services, Activities, Laterooms.com, Intercruises και Roiback.

Μετά τη συγχώνευση του Ομίλου TUI Travel PLC και της TUI AG, το νέο οργανόγραμμα του Ομίλου TUI χωρίζεται σε βασικές και μη-βασικές επιχειρησιακές λειτουργίες. Ο Όμιλος Hotelbeds θα είναι μέρος της δεύτερης κατηγορίας, με εστιασμένη στρατηγική για την επιτάχυνση περαιτέρω ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024