Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Transhotel ξεκινά την καλοκαιρινή καμπάνια Here Comes The Sun
Πάνω από 10.000 παραθεριστικά ξενοδοχεία, σε ειδικές τιμές και δωρεάν για παιδιά

Η Transhotel ξεκινά την καλοκαιρινή καμπάνια Here Comes The Sun

Η Τranshotel, παγκόσμιος προμηθευτής τουριστικών υπηρεσιών, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της καμπάνια “Here Comes The Sun`, με στόχο να προσφέρει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες ανά τον κόσμο, το ευρύ χαρτοφυλάκιό της, των […]

Η Τranshotel, παγκόσμιος προμηθευτής τουριστικών υπηρεσιών, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της καμπάνια “Here Comes The Sun`, με στόχο να προσφέρει<...> στους ταξιδιωτικούς πράκτορες ανά τον κόσμο, το ευρύ χαρτοφυλάκιό της, των πάνω από 10.000 παραθεριστικών ξενοδοχείων τα οποία είναι διαθέσιμα μέσα του TOR System Advanced, του συστήματος διαδικτυακών κρατήσεων ξενοδοχείων της εταιρείας.

Η προσφορά παραθεριστικών καταλυμάτων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τύπων, από ξενοδοχεία, έως διαμερίσματα και μπανγκαλόου, τα οποία βρίσκονται σε προορισμούς, που συνδυάζουν ήλιο και θάλασσα, σε όλον τον κόσμο. Επιπλέον, οι πελάτες σας μπορούν αν προτιμούν να απολαύσουν καταλύματα σε ιδανικούς προορισμούς για πολιτισμικό τουρισμό ή βουνού, για διακοπές που προσαρμοσμένες σε κάθε προτίμηση, χάρη στην μεγάλη ποικιλία διαθέσιμου προϊόντος. Διατίθενται στους ταξιδιωτικούς πράκτορες άκρως ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 10€ ανά άτομο ανά νύχτα, καθώς και ειδικές προσφορές όπως, χωρίς χρέωση για τα παιδιά ή δωρεάν νύχτες. Επίσης θα έχουν στη διάθεσή τους τις διατροφές που τους ενδιαφέρουν, από μόνο διανυκτέρευση έως και πλήρη διατροφή.

Ο Marcos Franco, διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρείας, υπογραμμίζει πως “δεδομένου πως η Transhotel διαθέτει ευρεία και ανταγωνιστική προσφορά παραθεριστικού προϊόντος, θελήσαμε να ξεκινήσουμε αυτή την καμπάνια για να προωθήσουμε τις κρατήσεις της καλοκαιρινής περιόδου, στους προορισμούς με τη μεγαλύτερη ζήτηση ανά τον κόσμο”. Υπενθυμίζει επίσης πως εκτός από τα ξενοδοχεία, η Transhotel προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον προορισμό, προκειμένου να καλύψει τις πρόσθετες ανάγκες των πελατών των Γραφείων Ταξιδίων, όπως είναι οι μετακινήσεις, οι δραστηριότητες, τα εισιτήρια σε Θεματικά Πάρκα, η ενοικίαση αυτοκινήτων και τα αεροπορικά εισιτήρια.

Η Transhotel, Παγκόσμιος Προμηθευτής Τουριστικών Υπηρεσιών είναι από τους κορυφαίους παγκόσμιους φορείς του τομέα, με 28 διεθνείς αντιπροσωπείες. Το Χαρτοφυλάκιο προϊόντος της εταιρείας αποτελείται από περισσότερα από 60.000 ξενοδοχεία που προσφέρονται στους 78.800 πελάτες της ταξιδιωτικά γραφεία σε όλες τις ηπείρους. Το σύστημα TOR System Advanced διατίθεται πλέον σε 13 γλώσσες, μετά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος στα κινέζικα και στα ελληνικά.

Με 17 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση κρατήσεων ξενοδοχείων και περίπου 900 εργαζόμενους από 50 διαφορετικές εθνικότητες, η Transhotel έχει καταστεί σημείο αναφοράς μέσω της ποιότητας των υπηρεσιών της και τη μεγάλη προσφορά προϊόντος. Προσφέρει δραστηριότητες σε προορισμούς και μετακινήσεις (transfers) σε περισσότερες από 147 χώρες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024