Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Viator της TripAdvisor λανσάρει νέο πρόγραμμα κρατήσεων για τουριστικούς πράκτορες
Τουριστικά γραφεία

Η Viator της TripAdvisor λανσάρει νέο πρόγραμμα κρατήσεων για τουριστικούς πράκτορες

Η νέα πλατφόρμα προσφέρει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε περισσότερα από 70.000 αξιοθέατα και περιηγήσεις.

Η Viator της TripAdvisor ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Travel Agent Program (TAP), μιας νέας πλατφόρμας κρατήσεων που δημιουργήθηκε ειδικά για ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Οι τουριστικοί πράκτορες μπορούν τώρα να πραγματοποιήσουν απευθείας κράτηση μέσω της Viator, αποκτώντας άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 70.000 αξιοθέατα και περιηγήσεις, συμπεριλαμβανομένων των VIP, Exclusive και Skip the Line προϊόντων της Viator, αλλά και όλων των υπηρεσιών της TripAdvisor. Τόσο τα δικά της τουριστικά πρακτορεία όσο και οι ανεξάρτητοι πράκτορες μπορούν να εγγραφούν στο TAP, και λόγω του ότι οι δοκιμές ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα, χιλιάδες πράκτορες έχουν ήδη δημιουργήσει λογαριασμούς και έχουν κάνει κρατήσεις για τους πελάτες τους απευθείας μέσω της Viator.

Το TAP προσφέρει ανταγωνιστικό ποσοστό προμήθειας και απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά των ταξιδιωτικών πρακτορείων, επιτρέποντας πολλά διαφορετικά νομίσματα, μαζί με μηνιαίες αναφορές για εύκολη ανάλυση της εκάστοτε απόδοσης. Οι πράκτορες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα κεντρικό σημείο με χρήσιμες συμβουλές και περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης κατάρτισης για τους τουριστικούς πράκτορες, ανάπτυξης γνώσεων για διάφορα προϊόντα και οδηγών για προορισμούς, με σκοπό την αύξηση των πληροφοριών για όλη τη βιομηχανία και στη συνέχεια, την αύξηση των καθαρών κερδών τους.

Οι πράκτορες μπορούν τώρα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα χωρίς χρέωση ή περιορισμούς για να κάνουν κρατήσεις ως ανεξάρτητοι, ως πρακτορείο της εταιρείας ή ως μέλος πρακτορείου της εταιρείας και να λάβουν άμεση προμήθεια από τη Viator, χωρίς διανομή πληρωμής από τρίτους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024