Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Zeus Travel σταματά τα πακέτα προς Τουρκία, λόγω του προσφυγικού/μεταναστευτικού
Τουριστικά γραφεία

Η Zeus Travel σταματά τα πακέτα προς Τουρκία, λόγω του προσφυγικού/μεταναστευτικού

'Η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους της Τουρκιας είναι μονίμως να δημιουργεί προβλήματα τόσο στη χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους. Εμείς δε θα επιδοτούμε την πολιτική αυτή', αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο τουριστικός οργανισμός Zeus Travel σε ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι σταματά τα οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα προς την Τουρκία, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η γειτονική χώρα τα τελευταία 24ωρα σε σχέση με το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

“Ως τουριστικός οργανισμός οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους ταξιδιώτες μας ότι σταματάμε κάθε πιθανή μετακίνηση – οργανωμένο προγραμμα προς την Τουρκία. Το προσωπικό μας θα παρακινεί τον κόσμο να μην επισκέπτεται τη συγκεκριμένη χώρα. Η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους της Τουρκιας είναι μονίμως να δημιουργεί προβλήματα τόσο στη χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους! Εμείς δε θα επιδοτούμε την πολιτική αυτή!”, τονίζει η ανακοίνωση που την υπογράφει ο γενικός διευθυντής κ. Θανάσης Νανάκος – και συνεχίζει: “Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως υπερήφανοι Έλληνες και προς τιμήν όλων όσων αυτές τις μέρες βρίσκονται στον Έβρο και τα ελληνικά νησιά… Καλή Σαρακοστή…”

Η κίνηση αυτή δείχνει τη δύναμη της κατανάλωσης και τον τρόπο με τον οποίο οι λαοί μπορούν να επηρεάσουν τις πολιτικές των κρατών. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με το λαό της Τουρκίας, αλλά με την πολιτική της συγκεκριμένης χώρας που παραβιάζει τους διεθνείς κανόνες εις βάρος της χώρας μας τόσο συχνά… Με την αποφυγή της Τουρκίας ως τουριστικό προορισμό ο ελληνικός λαός μπορεί να εκφράσει δυνατά την αντίθεσή του στην πολιτική αυτής της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024