Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΙκανοποιημένος ο ΗΑΤΤΑ για τη μείωση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
Τα μέτρα αυτά θα δώσουν ώθηση στην τουριστική κίνηση

Ικανοποιημένος ο ΗΑΤΤΑ για τη μείωση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Tην ικανοποίησή του, εξέφρασε ο ΗΑΤΤΑ προς τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας κ. Γ. Διαμαντίδη, για την αποδοχή των αιτημάτων του, με την εφαρμογή της μείωσης των κρατήσεων υπέρ τρίτων στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο, αλλά και για τη συμφωνία με τις…

Tην ικανοποίησή του, εξέφρασε ο ΗΑΤΤΑ προς τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας κ. Γ. Διαμαντίδη, για την αποδοχή των αιτημάτων του,<...> με την εφαρμογή της μείωσης των κρατήσεων υπέρ τρίτων στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο, αλλά και για τη συμφωνία με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για μείωση του κόστους του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.

Πεποίθησή του ΗΑΤΤΑ είναι ότι τα μέτρα αυτά θα δώσουν ώθηση στην τουριστική κίνηση και θα συμβάλλουν στην στήριξη της νησιωτικής Ελλάδας και της εθνικής οικονομίας.

“Πρωτοβουλίες όπως οι παραπάνω θα πρέπει να συνεχιστούν με την εφαρμογή ανάλογων μέτρων και σε άλλους τομείς του τουρισμού, όπως η επέκταση του μέτρου μείωσης του ΦΠΑ στο 6,5% πέραν της διαμονής (που έχει ήδη εφαρμοστεί) και στα λοιπά συνθετικά στοιχεία του τουριστικού πακέτου – π.χ. τουριστικά λεωφορεία και μεταφορές, θαλάσσιος τουρισμός και ακτοπλοΐα, διατροφή, ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος”, υποστηρίζει ο HATTA. “Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ σε τουριστικές υπηρεσίες`.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024