Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΙΤΒ 2016: Εξαιρετική η παρουσία του κλάδου των τουριστικών γραφείων
FEDHATTA

ΙΤΒ 2016: Εξαιρετική η παρουσία του κλάδου των τουριστικών γραφείων

Τα τουριστικά γραφεία της χώρας συμμετείχαν είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση διεθνώς, η οποία αποτελεί βαρόμετρο της τουριστικής περιόδου. Κοινή διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων στην έκθεση είναι ότι η Ελλάδα είναι σταθερά υψηλά στις προτιμήσεις τόσο των ευρωπαίων όσο και των διεθνών tour operators.

Η Ομοσπονδία και ο κλάδος των τουριστικών γραφείων συμμετείχαν με πολυπληθή αποστολή από όλη την Ελλάδα στην έκθεση ΙΤΒ 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο (9- 13 Μαρτίου).
 
Τα τουριστικά γραφεία της χώρας συμμετείχαν είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση διεθνώς, η οποία αποτελεί βαρόμετρο της τουριστικής περιόδου.
 
Ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας FEDHATTA, εκπροσωπώντας τον κλάδο είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, με στόχο την ανάδειξη της χώρας μας.
 
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Γ.Γ. του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), κ. Taleb D. Rifai στο ελληνικό περίπτερο
 
Συμμετείχε στη συνάντηση της υπουργού Τουρισμού κας Κουντουρά με τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων ECTAA (European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) στον οποίο ο ΗΑΤΤΑ είναι ενεργό μέλος, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.
 
Επιπλέον ο κ. Τσιλίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Taleb D. Rifai, γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) τον οποίο συνόδεψε με την υπουργό Τουρισμού και τον ΓΓ ΕΟΤ κ. Τρυφωνόπουλο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ελληνικό περίπτερο με ιδιαίτερη έμφαση στα περίπτερα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, της Κω, της Σάμου, κλπ.
 
Κοινή διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων στην έκθεση είναι ότι η Ελλάδα είναι σταθερά υψηλά στις προτιμήσεις τόσο των ευρωπαίων όσο και των διεθνών tour operators.

 

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Nikki White, Chairman of the ECTAA Destination Committee and Head of Destinations and Sustainability of ABTA (UK’s Association), Αγγ. Χονδροματίδου , Δ/ντρια Γρ. Υπουργού Τουρισμού, Δ. Τρυφωνόπουλος, Γ.Γ. ΕΟΤ, Lars Thykier, President of ECTAA, Ελ. Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού, Λ.Τσιλίδης, Πρόεδρος FEDHATTA, Christina Russe, Dep. Secretary General of ECTAA, Michel de Blust, Secretary General of ECTAA και Ευτ. Αϊβαλιώτου, Δ/ντρια ΕΟΤ Γερμανίας.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024