Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΚαταγγελία για απάτη με ταξίδια στο εξωτερικό από τουριστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη
Τουριστικά γραφεία

Καταγγελία για απάτη με ταξίδια στο εξωτερικό από τουριστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Είκοσι δύο άτομα κατήγγειλαν ότι εξαπατήθηκαν από ταξιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που φέρεται να εισέπραξε ποσά που στο σύνολό τους ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ για ταξίδια που ουδέποτε πραγματοποίησε.

Είκοσι δύο άτομα κατήγγειλαν ότι εξαπατήθηκαν από ταξιδιωτικο γραφείο της Θεσσαλονίκης, που φέρεται να εισέπραξε ποσά, τα οποία συνολικά ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ για ταξίδια που ουδέποτε πραγματοποίησε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ/ΜΠΕ, το τουριστικό γραφείο διαφήμιζε πολυτελείς διακοπές σε μακρινούς προορισμούς, όπως τη Βραζιλία και την Κίνα, και μάλιστα σε ελκυστικές τιμές, αλλά όταν οι πελάτες κατέβαλαν τα ποσά για τα υποτιθέμενα πακέτα ταξιδιών διαπίστωσαν ότι επρόκειτο περί απάτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος γυναίκας, 41 ετών, που φέρεται ως ιδιοκτήτρια του καταγγελλόμενου ταξιδιωτικού γραφείου και της 25χρονης συνεργάτιδάς της.

Προηγήθηκαν καταγγελίες των πελατών στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης για τη φερόμενη απάτη του ταξιδιωτικού γραφείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024