Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαKey Tours: Έμφαση στις πολυήμερες εκδρομές, τον πολιτιστικό τουρισμό και το internet

Key Tours: Έμφαση στις πολυήμερες εκδρομές, τον πολιτιστικό τουρισμό και το internet

Δυναμικό ξεκίνημα για το έτος 2005 ετοιμάζει η Key Tours, ανακοινώνοντας τη διατήρηση και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την μείωση των τιμών της για την τουριστική περίοδο 2005-06 και […]

Δυναμικό ξεκίνημα για το έτος 2005 ετοιμάζει η Key Tours, ανακοινώνοντας τη διατήρηση και σε κάποιες περιπτώσεις<...> ακόμα και την μείωση των τιμών της για την τουριστική περίοδο 2005-06 και έμφαση των πωλήσεων στις πολυήμερες περιηγήσεις. Η Keytours συμβάλει έτσι με την σειρά της στην γενικότερη προσπάθεια για ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος αλλά και στην στροφή προς τον πολιτιστικό τουρισμό.

Το 2004 παρουσίασε μία αυξητική τάση στις πωλήσεις των περιηγήσεων μας. Εξαίρεση αποτέλεσε ο μήνας Αύγουστος, όπου προτεραιότητα στις δαπάνες των ξένων επισκεπτών ήταν περισσότερο η παρακολούθηση των Ολυμπιακών Αγώνων και λιγότερο οι ημερήσιες ή πολυήμερες περιηγήσεις. Πέραν αυτού, η εταιρία εξετάζει συνολικά τα προϊόντα, τις λειτουργίες και τις τιμές μας, έτσι ώστε να προσαρμοσθεί στα νέα δεδομένα της ελληνικής και παγκόσμιας τουριστικής αγοράς διατηρώντας την ανταγωνιστικότητα της. Στο άμεσο μέλλον, στόχος είναι η μεγαλύτερη έμφαση στον δικτυακό κόμβο της Key Tours, με απώτερο σκοπό την 24ωρη δυνατότητα online κράτησης, πληρωμής και άμεσης επιβεβαίωσης από τους συνεργάτες και πελάτες της.

Η Keytours ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1963 και αποτελεί κορυφαία ελληνική εταιρία στον χώρο των οργανωμένων περιηγήσεων (sightseeing tours). Διοργανώνει 17 διαφορετικές περιηγήσεις (με λεωφορείο ή πλοίο) σε πέντε διαφορετικές γλώσσες, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 500 τουριστικά γραφεία καθώς και με το σύνολο των ξενοδοχείων στην περιοχή της Αττικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024