Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΚορυφαία βράβευση για τη Mideast ως 'World’s Leading DMC' στα World Travel Awards
Τουριστικά γραφεία

Κορυφαία βράβευση για τη Mideast ως 'World’s Leading DMC' στα World Travel Awards

Η βράβευση της Mideast τον περασμένο Ιούνιο ως Europe’s Leading DMC χάρισε στην εταιρεία την υποψηφιότητά της στη μεγαλύτερη κατηγορία διεθνώς.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της και πάνω στα 35α γενέθλιά της, η Mideast παραλαμβάνει τον τίτλο “World’s Leading Destination Management Company 2018” από τα World Travel Awards, τα “Oscars” της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε με μία λαμπρή τελετή στο Pátio da Galé της Λισαβόνας το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, όπου το “παρών” έδωσαν τα μεγαλύτερα ονόματα του τουρισμού από όλο τον κόσμο.

Η βράβευση της Mideast τον περασμένο Ιούνιο ως Europe’s Leading DMC χάρισε στην εταιρεία την υποψηφιότητά της στη μεγαλύτερη κατηγορία διεθνώς, δίπλα σε γίγαντες του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Mideast κατάφερε να ξεχωρίσει και να αναδειχθεί πρώτη στην κατηγορία της μέσα από ψηφοφορία του κοινού.

Η γενική διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: “Η βράβευσή μας ως ‘World’s Leading DMC’ γέμισε τις καρδιές όλων μας με ικανοποίηση, αναγνωρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 35 χρόνια ομαδικής δουλειάς και επιτυχίας της εταιρίας μας. Το βάρος, όμως, της ευθύνης που φέρει η νέα, τιμητική τιτλοφόρησή μας, είναι τεράστιο και αυτή είναι για εμάς η πιο μεγάλη πρόκληση: να συνεχίσουμε να αποτελούμε το παράδειγμα ξεπερνώντας για μία ακόμα φορά τους εαυτούς μας. Όχι με αυτοσκοπό την όποια διάκριση, αλλά προς όφελος του πελάτη, μέσα από επένδυση σε νέες τεχνολογίες ακολουθώντας τις τάσεις που ορίζει η ψηφιακή μας εποχή. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά, από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους τους πελάτες, συνεργάτες και την ομάδα μας που μας ανέβασαν στην κορυφή του κόσμου”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023