Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΚυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα της Interdynamic

Κυκλοφόρησε η νέα μπροσούρα της Interdynamic

Η 7η έκδοση της νέας πολυτελούς μπροσούρας της εταιρίας Interdynamic κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο `The Perfect Greek Conference Centers`, παρουσιάζοντας επιλεγμένα ξενοδοχεία που διαθέτουν οργανωμένους και τελευταίας τεχνολογίας συνεδριακούς χώρους, […]

Η 7η έκδοση της νέας πολυτελούς μπροσούρας της εταιρίας Interdynamic κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο<...> `The Perfect Greek Conference Centers`, παρουσιάζοντας επιλεγμένα ξενοδοχεία που διαθέτουν οργανωμένους και τελευταίας τεχνολογίας συνεδριακούς χώρους, spa, και golf. Η Interdynamic έχει ξεκινήσει την έκδοση πολυτελών εντύπων από τον Σεπτέμβριο του 2001, και μέχρι σήμερα οι εκδόσεις αυτές έχουν λάβει 9 διακρίσεις και χρυσά βραβεία από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς του τουρισμού.

Η εταιρία Interdynamic με βάση την Κρήτη, κινείται πρωτοποριακά στην προώθηση του ποιοτικού τουρισμού στην Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του νέου γραφείου της στην Αθήνα που θα προωθεί αποκλειστικά ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Ελλάδα, στην Κύπρο, το Ντουμπάι, και το Μπαλί, προορισμοί για τους οποίους θα κυκλοφορήσουν σύντομα ξεχωριστές μπροσούρες.

Όπως δήλωσε στο Travel Daily News ο κ. Τζίμης Σοφίος γενικός διευθυντής της Interdynamic, η εταιρία του δουλεύει αποκλειστικά με τις μπροσούρες και το Internet. “Το γραφείο των Αθηνών θα λειτουργεί σαν πρώτο σημείο συνάντησης των πελατών του εξωτερικού και κυρίως των επαγγελματιών και των πελατών των συνεδρίων. Επίσης, ενόψει της έναρξης λειτουργίας του νέου γραφείου στην Αθήνα, η Interdynamic έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2000.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024