Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνManessis Family Summer Club αποκλειστικά για Έλληνες πελάτες
Τουριστικά γραφεία

Manessis Family Summer Club αποκλειστικά για Έλληνες πελάτες

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σκέψεις και ιδέες από εκπροσώπους της Manessis και καλεσμένους, τόσο για τη διαφορετικότητα ενός απλού προγράμματος All Inclusive όσο και για όλα τα άλλα προγράμματα ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών και οργανωμένων εκδρομών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο κ. Ανδρέας Μάνεσσης και οι συνεργάτες του πέρασαν ένα τριήμερο μαζί με 50 ταξιδιωτικούς πράκτορες Περιφέρειας και Αθηνών και τις οικογένειες τους που συναντήθηκαν στο Πόρτο Χέλι, γνωρίζοντας από κοντά τη λειτουργία ενός Manessis Family Summer Club αποκλειστικά για Έλληνες πελάτες, με τη φιλοσοφία ενός Premium προγράμματος.

Υποδοχή με Cocktail καλωσορίσματος από τον γενικό διευθυντή των AKS κ. Στέφανο Στεφάνου, ζεστούς μπουφέδες με πλούσια εδέσματα και γλυκίσματα, επώνυμα αλκοολούχα ποτά, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και θαλάσσης για τα παιδιά, σε ένα περιβάλλον εξαίρετης φιλοξενίας, με πολλά χαμόγελα από το προσωπικό και τη διοίκηση του ξενοδοχείου, ήταν μερικά μόνο από τα συστατικά της επιτυχίας, η οποία ολοκληρώθηκε στην απογευματινή κρουαζιέρα του Σαββάτου στις Σπέτσες.

Παρουσίαση σκέψεων, ιδεών και προτάσεων συζητήθηκαν καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής από εκπροσώπους της Manessis και καλεσμένους, τόσο για τη διαφορετικότητα ενός απλού προγράμματος All Inclusive σε σχέση με την απόλυτα διαφοροποιημένη πρόταση διακοπών που δημιούργησε η Manessis, όσο και για όλα τα άλλα προγράμματα ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών και οργανωμένων εκδρομών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024