Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΜε νέα προϊόντα το Silver Star στην Αθήνα

Με νέα προϊόντα το Silver Star στην Αθήνα

Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες ο τουριστικός οργανισμός Silver Star ίδρυσε νέο υποκατάστημα στην Αθήνα από τον περασμένο Μάρτιο με υπεύθυνη την κα Έλενα Τζίνη. Το Silver Star που εδρεύει […]

Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες ο τουριστικός οργανισμός Silver Star<.> ίδρυσε νέο υποκατάστημα στην Αθήνα από τον περασμένο<...> Μάρτιο με υπεύθυνη την κα Έλενα Τζίνη.

Το Silver Star που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2000 από τον κ. Στέφανο Χατζημανώλη ιδιοκτήτη της εταιρίας. Πρόσφατα σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Ledra Marriott παρουσίασε ένα νέο προϊόν που λανσάρει στην ελληνική αγορά με την απόκτηση της αποκλειστικής εκπροσώπησης της διεθνής αλυσίδας ξενοδοχείων Corinthia<.> για την Ελλάδα.

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Corinthia διαθέτει 17 ξενοδοχεία resort και πόλεως τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Μάλτα, Τουρκία, Τυνησία, Τσεχία, με πρόσφατα αποκτήματα στην Γκάμπια και την Πορτογαλία, και άλλα δύο υπό κατασκευή στην Ουγγαρία και την Λιβύη που αναμένεται να παραδοθούν το καλοκαίρι του 2002.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζημανώλης, "το Silver Star εξειδικεύεται στο tour operating, σε τρεις βασικούς προορισμούς, την Μάλτα, την Τουρκία και την Συρία, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες με τεράστια επιτυχία τα τελευταία 7 χρόνια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της ελληνικής τουριστικής αγοράς, για μεμονωμένους, γκρουπς, incentives, congresses, special interest tours, κ.α.".

Το Silver Star απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε τουριστικά γραφεία, μιας και ο στόχος του είναι η χοντρική και όχι η λιανική πώληση.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζημανώλη, "παρά το γεγονός ότι η πληθώρα τουριστικών προορισμών τα τελευταία χρόνια, οξύνει τον ανταγωνισμό, προκαλώντας σοβαρές κρίσεις για κάποιούς από αυτούς, θα λέγαμε με μεγάλη υπευθυνότητα, ότι η Μάλτα και η Τουρκία, παραμένουν σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο ζήτησης, και το σημαντικότερο, σε πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, ακόμη και με ελληνικούς, δίνοντας έτσι την δυνατότητα βάση τις ανάγκες του καθενός να εκπληρώσει το ταξίδι που επιθυμεί".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024