Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileMeta search advertising από την Panadvert
Τεχνολογία

Meta search advertising από την Panadvert

Η υπηρεσία λειτουργεί ήδη σε περίπου 1.500 ξενοδοχεία σε Γαλλία, ΗΠΑ και Ισπανία με το μέσο ROI να ξεπερνά το Χ15.

H Panadvert.com, σε συνεργασία με την WIHP και τη μηχανή κρατήσεων WebHotelier ανακοινώνει την έναρξη της υπηρεσίας Meta Search Advertising, META I/O σε Ελλάδα και Κύπρο για Direct κρατήσεις στη μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου.

Μέσα αυτής της υπηρεσίας τα ξενοδοχεία θα δέχονται  απευθείας κρατήσεις από τα διάφορα MEΤΑ Search Sites όπως είναι τα Tripadvisor, Trivago, Kayak, Goolge HPA, Wego, Hotelscombined κ.ά.

Για το Tripadvisor μέσω της υπηρεσίας META I/O το ξενοδοχείο δε θα απαιτείται να έχει Business Listing αν πρόκειται για αλυσίδα με πάνω από 10 ξενοδοχεία, κάτι το οποίο δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα κόστους ειδικά στα μεγάλα ξενοδοχεία και στους ξενοδοχειακούς ομίλους.

Σημαντική είναι επίσης για τους ξενοδόχους η δυνατότητα διαφήμισης μέσω του Google Hotel Ads (HPA) όπου το ξενοδοχείο θα δέχεται απευθείας κρατήσεις από τα Google Hotel Finder, Google Maps και Google+  

Η υπηρεσία λειτουργεί ήδη σε περίπου 1.500 ξενοδοχεία σε Γαλλία, ΗΠΑ και Ισπανία με το μέσο ROI να ξεπερνά το Χ15.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάτος, CEO της Panadvert δήλωσε: “Με την προσθήκη αυτών των εργαλείων δίνουμε την δυνατότητα στους ξενοδόχους να φέρουν περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα τους και κρατήσεις που μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικό προνόμιο των  OTA’s”.

Η Panadvert είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών Online Marketing σε ξενοδοχεία κυρίως 5 αστέρων ή μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Στόχος της είναι η βελτίωση της εμπορικής και κοινωνικής εικόνας ενός ξενοδοχείου μέσα από τα ψηφιακά μέσα με απώτερο σκοπό την μεγιστοποίηση των απευθείας κρατήσεων. Ενδεικτικό της πελατολόγιο είναι τα ξενοδοχεία Louis Hotels, Όμιλος Divani, Resorts of Mykonos, Macedonian Hotels, Caldera Collection, Radisson Blu Park Hotel Athens, η Ένωση Ηενοδόχων Μυκόνου και η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024