Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΜεταβίΒαση της youtravel.com σε HH Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan και Γ. Κέντ
Η Barclays Ventures μεταβιβάζει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών που κατέχει

ΜεταβίΒαση της youtravel.com σε HH Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan και Γ. Κέντ

Αλλαγή σελίδας για τη youtravel.com, καθώς η εταιρεία περνά υπό τον πλήρη έλεγχο του HH Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan και του επιχειρηματία κ. Γιάννη Κέντ. Το διοικητικό συμβούλιο […]

Αλλαγή σελίδας για τη youtravel.com, καθώς η εταιρεία περνά υπό τον πλήρη έλεγχο<...> του HH Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan και του επιχειρηματία κ. Γιάννη Κέντ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Barclays Ventures, που ανήκει στη γνωστή αγγλική τράπεζα, αποφάσισε ομόφωνα να μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών (58%) που κατείχε από τον Οκτώβριο του 2006 στη youtravel.com, η οποία ιδρύθηκε το 2006 από το κ. Κέντ, στους HH Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan και Γιάννη Κέντ.

Οι άριστες σχέσεις που διατηρεί από το 2000 μέχρι σήμερα ο γνωστός στην τουριστική βιομηχανία επιχειρηματίας με την Barclays, μέσω των συνεργασιών που είχαν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όσον αφορά στην medhotels.com, την Travelbargains.com, αλλά και τη youtravel.com, είχαν ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί η απόλυτη συμφωνία των δυο πλευρών.

Η youtravel.com είναι 100% διαδυκτιακή εταιρεία κρατήσεων, τόσο σε χονδρική όσο και λιανική, resort ξενοδοχείων από την Ευρώπη σε δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς κυρίως της Μεσογείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η youtravel.com είναι σήμερα το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 110 εκατ. ευρώ.

Το νέο διοικητικό σχήμα της youtravel.com, της οποίας η έδρα παραμένει στη Βρετανία, επεσήμανε ότι η δομή της εταιρείας δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις τους ο τζίρος της θα ξεπεράσει τα 120 εκατ. ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024