Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜια νέα συνεργασία εγκαινιάζει το Travel For All

Μια νέα συνεργασία εγκαινιάζει το Travel For All

Πιστό στην ενημέρωση του κοινού, αναγνωστικού και μη, το Travel For All, που ανήκει στην οικογένεια της Travel Media Applications, εγκαινιάζει την έναρξη μιας νέας, μοναδικής συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό Δίεση 101,3, έχοντας ως κύριο στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της επικοινωνίας του με το κοινό…

Πιστό στην ενημέρωση του κοινού, αναγνωστικού και μη, το Travel For All (www.travelforall.gr), που ανήκει στην οικογένεια της Travel Media Applications, <...>εγκαινιάζει την έναρξη μιας νέας, μοναδικής συνεργασίας με τον ραδιοφωνικό σταθμό Δίεση 101,3, έχοντας ως κύριο στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της επικοινωνίας του με το κοινό.

Με γνώμονα την πρωτοτυπία, τη φρεσκάδα και το σεβασμό στην αισθητική ενός μεγάλου και απαιτητικού κοινού, ο σταθμός Δίεση 101,3, που άρχισε να εκπέμπει το πρόγραμμα του στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1997 με τον διακριτικό τίτλο “Σταθμός 101,3”, πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, καθώς, πέρα από το μουσικό του στίγμα, προσφέρει εκτενή πολιτιστική ενημέρωση και στήριξη στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας (όπως θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σταθμός είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, με πυρήνα του ακροατηρίου του, άτομα ηλικίας 25 – 34 ετών.

Το `Travel for all` ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1999, και μέσα στα χρόνια που πέρασαν, καθιερώθηκε ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα ταξιδιωτικά portal και ως μοναδικό στην προβολή μεγάλης ποικιλίας ταξιδιωτικών πακέτων από διάφορα τουριστικά γραφεία. Όπως σχολίασε η υπεύθυνη περιεχομένου του κόμβου, κ. Βασιλείου Σοφία “στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να ενημερωθεί το κοινό του ραδιοφωνικού σταθμού Δίεση 101,3 για τις ταξιδιωτικές προτάσεις που υπάρχουν στο Travel for all και να συμβάλει στην πληρέστερη και πλέον αξιόπιστη ενημέρωση των ακροατών για τις εναλλακτικές ταξιδιωτικές επιλογές που πιθανώς αναζητούν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024