Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΝέα εταιρία στο χώρο του αθλητικού τουρισμού

Νέα εταιρία στο χώρο του αθλητικού τουρισμού

Για πρώτη φορά παρουσίασε τις δραστηριότητές της στο χώρο του αθλητικού τουρισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων η εταιρία Sportius Hospitality, η οποία στηρίζεται στην εμπειρία και την τεχνογνωσία των δύο […]

Για πρώτη φορά παρουσίασε τις δραστηριότητές της στο χώρο του αθλητικού τουρισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων η εταιρία Sportius Hospitality, η οποία στηρίζεται<...> στην εμπειρία και την τεχνογνωσία των δύο μητρικών της εταιριών, του τουριστικού οργανισμού Αμφιτρύων και της Κυπριακής εταιρίας ΜΙBS.

Η Sportius Hospitality έχει στόχο να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων, να προσφέρει πλήρεις και ποιοτικές υπηρεσίες και να έχει ενεργό δραστηριοποίηση στη διαχείριση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος της Sportius Hospitality και πρόεδρος του Αμφιτρύωνα Κωνσταντίνος Μήτσιου επεσήμανε «Η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στη χώρα μας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Ταυτόχρονα, αποτελεί και μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης, επενδύσεων και προβολής της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, η Sportius Hospitality, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του αθλητικού τουρισμού και του τουρισμού γενικότερα, στελεχωμένη με εξειδικευμένο και υψηλού επιπέδου γνώσεων και εμπειρίας ανθρώπινο δυναμικό, δηλώνει παρούσα και καθ ’όλα έτοιμη να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση».

Στη συνέχεια ο κ. Μάρκος Σιαπάνης, πρόεδρος της Sportius Hospitality και πρόεδρος της MIBS, δήλωσε ότι «Η προσπάθεια της Sportius Hospitality δεν τελειώνει με τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το γεγονός της διεξαγωγής των Ολυμπιακών στην Ελλάδα, αποτελεί για εμάς έναυσμα και εφαλτήριο για την περαιτέρω δραστηριοποίησή μας σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».

Ο κ. Γιώργος Καρπέτης, διευθύνων σύμβουλος της Sportius Hospitality τόνισε ότι ο τομέας των υπηρεσιών αποτελεί έναν από τους απαιτητικότερους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας, καθώς οι απαιτήσεις των πελατών για περισσότερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες συνεχώς αυξάνονται. Και επεσήμανε «Εμείς στη Sportius Hospitality πιστεύουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε πλήρως τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι, από σήμερα, να παράσχουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών μας και αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει».

Στο πλαίσιο της αναλυτικής παρουσίασης της εταιρίας ο διευθύνων σύμβουλος Νικόλαος Γκαζελίδης αναφέρθηκε στην δραστηριοποίησή της πριν και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, επισημαίνοντας ότι «Η Sportius Hospitality θα αποτελέσει το μεγαλύτερο φορέα παροχής φιλοξενίας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, με τη διάθεση δύο υπερπολυτελών κρουαζιερόπλοιων 1.600 καμπίνων και με τη διάθεση 2.500 κλινών σε ξενοδοχειακές μονάδες στις γύρω από την Αθήνα περιοχές».

Τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν άδεια ελλιμενισμού στο λιμάνι του Πειραιά, για τη διάρκεια των Αγώνων και αποτελούν δύο από τα πλέον πολυτελή πλοία της γνωστής εταιρίας Holland America Line, που θα διατεθούν για τη φιλοξενία εκείνης της περιόδου. Πρόκειται για το MS Oosterdam, το οποίο διαθέτει 921 καμπίνες και το MS Rotterdam με δυναμικότητα 658 καμπίνες.

Παράλληλα, η Sportius Hospitality θα λειτουργήσει ως επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος φιλοξενίας, καθώς και Official Ticket Agent για τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Κύπρου.

Φωτό: Από αριστερά προς δεξιά: κ. Κωνσταντίνος Μήτσιου, Πρόεδρος, κ. Μάρκος Σιαπάνης, Πρόεδρος, κ. Γιώργος Καρπέτης Διευθύνων Σύμβουλος και κ. Νικόλαος Γκαζελίδης, Διευθύνων Σύμβουλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024