Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα γραφεία σε Αθήνα και Πειραιά από το Angie Travel

Νέα γραφεία σε Αθήνα και Πειραιά από το Angie Travel

Τις δραστηριότητες του στις περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά επεκτείνει το τουριστικό γραφείο Angie Travel,με τα δύο καινούργια υποκαταστήματα του, παρέχοντας στο ταξιδιωτικό κοινό υπηρεσίες, όπως ακτοπλοϊκά & αεροπορικά […]

Τις δραστηριότητες του στις περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά επεκτείνει το τουριστικό γραφείο Angie Travel,<...>με τα δύο καινούργια υποκαταστήματα του, παρέχοντας στο ταξιδιωτικό κοινό υπηρεσίες, όπως ακτοπλοϊκά & αεροπορικά εισιτήρια, κρουαζιέρες, οργανωμένες εκδρομές για Ελλάδα και εξωτερικό, ενοικιάσεις πούλμαν, κρατήσεις ξενοδοχείων και ότι άλλο μπορεί θελήσει ο ταξιδιώτης. Επίσης, για την καινούργια θερινή σεζόν του 2006 το Angie Travel έχει επεκτείνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων του, καθιστώντας το Payloy Hotel στον Πόρο, αλλά και το Ρέα Hotel στην Κρήτη μόνιμους συνεργάτες του.

Στόχος της δημιουργίας των νέων γραφείων, όπως μας ανέφερε ο Διευθυντής του Angie Travel, κ. Γιάννης Δήμου, είναι η καλύτερη προσέγγιση της ελληνικής αγοράς και η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση ταξιδιωτών σε Αθήνα και Πειραιά. Μιλώντας για την περσινή χρονιά, ο κ. Δήμου την χαρακτήρισε δύσκολη, όσον αφορά στα τουριστικά πεπραγμένα, καθώς η τουριστική κίνηση επηρεάστηκε τόσο από εξωτερικούς, όσο και από εσωτερικούς παράγοντες, ενώ αισιόδοξος φάνηκε για την τρέχουσα χρονιά.

Σχετικά με την νόσο των πτηνών και τις τυχόν συνέπειες στον ελληνικό τουρισμό, που τόσο έχει θορυβήσει την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, ο κ. Δήμου ανέφερε ότι στις κρατήσεις δεν υπάρχουν αλλαγές, αφού κρούσματα της νόσου έχουν εμφανιστεί και σε άλλες γειτονικές της Ελλάδας χώρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024