Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα συνεργασία Aria Hotels και Doucas Tours & Travel
Ξενοδοχεία

Νέα συνεργασία Aria Hotels και Doucas Tours & Travel

Με έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση και την ποιότητα στις υπηρεσίες, τα Aria Hotels και η Doucas Tours and Travel ανακοινώνουν τη συνεργασία τους.

Τα Aria Hotels είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτοντας ήδη 15 μοναδικά καταλύματα στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, το Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια, τα Aria Hotels διακρίνονται για την ιδιαίτερη φιλοξενία που προσφέρουν στους επισκέπτες που επιθυμούν να γνωρίσουν το αυθεντικό πρόσωπο της Ελλάδας.

Η συνεργασία με τον Tour Operator Doucas Tours and Travel, επίσης οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στο χώρο του τουρισμού από το 1885 και ειδίκευση στην προσέλκυση εισερχόμενου τουρισμού, στοχεύει στην οργανωμένη προώθηση των Aria Hotels στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τρόπο που να συμπίπτει απόλυτα με τη φιλοσοφία των δύο επιχειρήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024