Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα συνεργασία της easyJet holidays με τη Hotelopia
OTAs

Νέα συνεργασία της easyJet holidays με τη Hotelopia

Η συμφωνία έχει διάρκεια 3,5 χρόνια και η ισχύς της ξεκινά το Μάιο του 2014. Η easyJet holidays, η οποία δραστηριοποιείται αυτήν τη στιγμή στο Ην. Βασίλειο, εγκαινιάζει ακόμη έξι νέες ιστοσελίδες σε Ελβετία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Ολλανδία.

Το online ταξιδιωτικό γραφείο Hotelopia, του ομίλου TUI Travel PLC, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την easyJet holidays. Η Hotelopia θα παρέχει την εκτενή γκάμα προϊόντων της για την καλυψη των αναγκών των επτά αγορών εξερχόμενου τουρισμού της easyJet holidays, καθώς και τα δρομολόγια τόσο προς αστικούς προορισμούς όσο και προς θέρετρα.

Η συμφωνία έχει διάρκεια 3,5 χρόνια και η ισχύς της ξεκινά το Μάιο του 2014. Η easyJet holidays, η οποία δραστηριοποιείται αυτήν τη στιγμή στο Ην. Βασίλειο, εγκαινιάζει ακόμη έξι νέες ιστοσελίδες σε Ελβετία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Ολλανδία.

Μαζί με την Hotelopia, η easyJet holidays θα μπορεί πλέον να προσφέρει στους πελάτες της ευέλικτα πακέτα που θα περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα πτήσεων και διαμονής, η οποία συμπληρώνεται άρτια με ένα από τα ευρύτερα χαρτοφυλάκια βοηθητικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εκδρομών και μεταφορών.

Η νέα συνεργασία θα διαφοροποιήσει τα πακέτα της easyJet holidays ακόμη περισσότερο και θα τα κάνει περισσότερο ελκυστικά, καλύπτοντας τα πάντα, από city break διακοπές έως διακοπές σε παραλιακά μέρη ή διακοπές για σκι, καθώς και πιο εξειδικευμένες επιλογές, όπως αποδράσεις για ποδηλασία.

Η easyJet holidays θα γνωστοποιηθεί σε πάνω από 100 εκατ. ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη και θα είναι πλήρως προστατευμένοι σύμφωνα με τα τοπικά πρότυπα και κανονισμούς της βιομηχανίας της κάθε αγοράς όπως το ATOL στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ATOUT στη Γαλλία.

Η Mandy Round, γενική διευθύντρια της easyJet holidays, δήλωσε: “Με πολύ χαρά πηγαίνουμε την easyJet holidays στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της. Με ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης της εταιρείας να πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η επέκταση στην Ευρώπη είναι ένα συναρπαστικό επόμενο βήμα που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και “value for money” που μας έχουν συνηθίσει οι πελάτες να τους προσφέρουμε.

Ένα βελτιωμένο portfolio ξενοδοχείων, περισσότερες ιστοσελίδες που είναι πιο εύκολες στη χρήση τους και μια πιο αποτελεσματική διαδικασία κράτησης, θα δώσουν στους πελάτες μας μία απρόσκοπτη εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας οι φίλοι της easyJet holidays μπορούν να προσδοκούν σε μία καλύτερη προσωπική επιλογή σε ξενοδοχεία, αλλά και να επωφεληθούν από τις ειδικά σχεδιασμένες συμφωνίες & αποκλειστικές προσφορές.

Έχουμε αυξήσει σημαντικά την easyJet holidays στο Ηνωμένο Βασίλειο με την LowCostBeds από το 2011 και θα ήθελα, μιας και τους ανέφερα, να τους ευχαριστήσω για τη σημαντική συμβολή τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024