Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέα θυγατρική εταιρία δημιουργεί ο όμιλος Amphitrion

Νέα θυγατρική εταιρία δημιουργεί ο όμιλος Amphitrion

Νέα θυγατρική εταιρία δημιούργησε ο όμιλος Amphitrion η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της από αυτό το μήνα. Από 1η Φεβρουαρίου το Prisma Travel μπαίνει στην οικογένεια του Ομίλου Amphitrion και […]

Νέα θυγατρική εταιρία δημιούργησε ο όμιλος Amphitrion η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της από αυτό το μήνα<...>. Από 1η Φεβρουαρίου το Prisma Travel μπαίνει στην οικογένεια του Ομίλου Amphitrion και ιδρύεται μια νέα θυγατρική εταιρία του Ομίλου με την ονομασία Amphitrion Prisma Travel S.A. με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών.

Η Amphitrion Prisma Travel θα στεγάζεται στα γραφεία του Αμφιτρύωνα στο Σύνταγμα (Φιλελλήνων 19), θα απασχολεί 18 άτομα προσωπικό, ενώ γενικός διευθυντής του γραφείου θα είναι ο κ. Μέμος Πατρίκιος.

Το Prisma Travel ιδρύθηκε το 1983 από τον κ. Μέμο Πατρίκιο, με εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς και `tailor made` ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

O όμιλος Amphitrion ιδρύθηκε το 1974 και διατηρεί γραφεία στην Αθήνα στον Πειραιά, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στη Μύκονο, στη Σαντορίνη, στη Χαλκίδα, καθώς και στο εξωτερικό: Ουάσιγκτον-ΗΠΑ, Τορόντο-Καναδά και Τόκιο-Ιαπωνία. Είναι αντιπρόσωπος των εταιριών κρουαζιέρων Carnival Cruises, Silversea Cruises, των αεροπορικών εταιριών Malaysia Airlines, Airzena-Georgian Airlines, Luxair, Air Canada, US Airways, Qatar Airways και του Italiatour. Επίσης διαθέτει στόλο 32 πολυτελέστατων λεωφορείων και δύο yachts, το M/Y Proton και το M/Y Ekali.

Στη φωτογραφία από αριστερά: οι κκ Γιώργος Γρηγορίου, διευθυντής πωλήσεων του Αμφιτρύωνα, Ντίνος Μήτσιου, Πρόεδρος του ομίλου εταιριών Αμφιτρύων, Μέμος Πατρίκιος διευθυντής της Amphitrion Prisma και Νίκος Γκαζελίδης, γενικός διευθυντής του ομίλου Αμφιτρύων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024