Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέας γενιάς λύσεις ενσωμάτωσης ναύλων στο σύστημα διανομής από την Amadeus

Νέας γενιάς λύσεις ενσωμάτωσης ναύλων στο σύστημα διανομής από την Amadeus

Τη διάθεση νέων ΙΤ λύσεων για αρχειοθέτηση ναύλων στο σύστημα διανομής ανακοίνωσε η Amadeus, λανσάροντας την πλατφόρμα FareXpert Filing και το XML Fare Data Interface, που επιτρέπουν στους ταξιδιωτικούς οργανισμούςνα […]

Τη διάθεση νέων ΙΤ λύσεων για αρχειοθέτηση ναύλων στο σύστημα διανομής ανακοίνωσε η Amadeus, λανσάροντας την πλατφόρμα FareXpert Filing και το XML Fare Data Interface, που επιτρέπουν στους ταξιδιωτικούς οργανισμούς<...>να προσφέρουν το κατάλληλο ναύλο, την κατάλληλη στιγμή. Η νέα τεχνολογία θα βοηθήσει τις αεροπορικές εταιρίες να θέσουν σε εφαρμογή τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων τους, όσον αφορά στους ναύλους με τους συνεργάτες διανομής τους.

«Οι αμφίπλευρες συμφωνίες μεταξύ αεροπορικών εταιριών, online ταξιδιωτικών γραφείων και ταξιδιωτικών οργανισμών είναι δυνατό να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο στην αξία της ταξιδιωτικής διανομής καθώς ο ανταγωνισμός ολοένα και αυξάνει. Ο γρήγορος και ακριβής τρόπος ενημέρωσης ναύλων έχει καταστεί προτεραιότητα για όλες αυτές τις εταιρίες» είπε ο κ. Georg Ruebensal, Director Operations της Expedia για την ευρύτερη περιοχή της Ασίας.

Οι ναύλοι, είτε negotiated είτε private, που αρχειοθετούνται στο σύστημα της Amadeus αναλογούν σε σχεδόν 40 εκατομμύρια κρατήσεις κάθε χρόνο. Το Amadeus FareXpert προσφέρει έλεγχο της διανομής του private ναύλου σε τοπικές αγορές με μεγαλύτερη ακρίβεια και δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς που προμηθεύουν ή αγοράζουν ταξιδιωτικά προϊόντα να ανταποκρίνονται άμεσα σε αλλαγές της αγοράς που αφορούν το κόστος.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Amadeus επενδύει στη συνεχή βελτίωση της δικής μας αποτελεσματικότητας σε αυτόν τον τομέα. Είναι σημαντικό να μπορούμε να διαθέτουμε ένα ναύλο, το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά χάνουμε το πλεονέκτημα. Η αρχειοθέτηση των ναύλων γρήγορα και με ακρίβεια είναι σημαντική, ενώ αναμένουμε ότι ιδιαίτερα οι negotiated ναύλοι θα αποβούν πιο σημαντικοί. Η νέα λύση FareXpert Negotiated Fares είναι πιο ευέλικτη, εύχρηστη και συνολικά πιο αποτελεσματική. Οι αρχειοθετημένοι ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς πώληση μέσα σε λίγα λεπτά – το FareXpert βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου» σχολίασε ο κ. Eric Duroselle, Pricing και Distribution Manager της American Airlines στη Γαλλία.

Το Amadeus XML Fare Data interface επιτρέπει μεγάλο όγκο ναύλων να φορτώνονται αυτόματα από μία βάση δεδομένων στο σύστημα της Amadeus. Η κα Valere Vandercruys, Διευθύνων Σύμβουλος της Gateway, εταιρία που ενσωματώνει ναύλους εκ μέρους αρκετών αεροπορικών εταιριών και online ταξιδιωτικών γραφείων στον κόσμο, πρόσθεσε: «Η βάση δεδομένων διαθέτει περισσότερους ναύλους από ποτέ άλλοτε, επιτρέποντας στις αεροπορικές εταιρίες μεγαλύτερο έλεγχο και συντονισμό των όρων του κάθε ναύλου. Παρά τον μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, η νέα λύση επιτρέπει ταχύτερη φόρτωση των ναύλων: μετά τον ποιοτικό έλεγχο, η φόρτωση των ναύλων στην πλατφόρμα της Amadeus είναι ζήτημα δευτερολέπτων. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μας διαθέτουν στην αγορά negotiated ναύλους πολύ ταχύτερα».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024