Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέο γραφείο για τον τουριστικό οργανισμό Αμφιτρύων στη Σαντορίνη

Νέο γραφείο για τον τουριστικό οργανισμό Αμφιτρύων στη Σαντορίνη

Ο Τουριστικός Οργανισμός Αμφιτρύων, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του στον τομέα του τουρισμού, ολοκλήρωσε πρόσφατα μία νέα επένδυση στο νησί της Σαντορίνης και συγκεκριμένα άνοιξε ένα νέο γραφείο, το […]

Ο Τουριστικός Οργανισμός Αμφιτρύων, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του στον τομέα του τουρισμού, ολοκλήρωσε πρόσφατα μία νέα επένδυση στο νησί της Σαντορίνης<...> και συγκεκριμένα άνοιξε ένα νέο γραφείο, το οποίο θα εξυπηρετεί κυρίως το κομμάτι του εισερχόμενου τουρισμού.

Το νέο γραφείο του Αμφιτρύωνα στη Σαντορίνη προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών στο ταξιδιωτικό κοινό όπως:

  • Κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία του νησιού.
  • Κρατήσεις εισιτηρίων αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιριών.
  • Εξυπηρέτηση επιβατών κρουαζιερόπλοιων και συνεδρίων.

Ταυτόχρονα με τα εγκαίνια του νέου γραφείου στη Σαντορίνη, το γραφείο της Μυκόνου έκλεισε ένα χρόνο ολοκληρωμένης λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου λειτουργίας του το γραφείο της Μυκόνου εξυπηρέτησε 5.000 άτομα σε υπηρεσίες που αφορούν διαμονή σε ξενοδοχεία, εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων και εκδρομών. Παράλληλα, εξυπηρετήθηκαν ταξιδιώτες για έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Παρόλο που ο κύριος όγκος των ταξιδιωτών αφορούσε κρατήσεις από τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας, η επισκεψιμότητα του γραφείου μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας ξεπέρασε τους 10.000 ταξιδιώτες.

Ο διευθυντής των γραφείων του Αμφιτρύωνα στις Κυκλάδες Βαγγέλης Κατσιφός ανέφερε σχετικά: «Ο στόχος του γραφείου μας στη Σαντορίνη είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας όσον αφορά την εξυπηρέτηση του ταξιδιωτικού κοινού, λαμβάνοντας υπόψη την ποικιλομορφία του νησιού και των επισκεπτών».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024