Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέο μέλος της Instone International ο ταξιδιωτικός οργανισμός Amphitrion

Νέο μέλος της Instone International ο ταξιδιωτικός οργανισμός Amphitrion

Mέλος του Instone International έγινε πρόσφατα o ταξιδιωτικός οργανισμός Αμφιτρύων. Τα τελευταία χρόνια ο Αμφιτρύωνας διατηρούσε σχέση αντιπροσώπου με την Ιnstone, ενώ πρόσφατα επήλθε συμφωνία για μόνιμη συνεργασία με την […]

Mέλος του Instone International έγινε πρόσφατα o ταξιδιωτικός οργανισμός Αμφιτρύων<...>. Τα τελευταία χρόνια ο Αμφιτρύωνας διατηρούσε σχέση αντιπροσώπου με την Ιnstone, ενώ πρόσφατα επήλθε συμφωνία για μόνιμη συνεργασία με την εταιρία ως επίσημο μέλος της για την ελληνική αγορά.

Ο Instone International παρέχει υπηρεσίες σε χιλιάδες έλληνες και ξένους ναυτικούς που ταξιδεύουν, εξυπηρετώντας περισσότερες από 300 ναυτιλιακές εταιρίες, πληρώματα 20 και πλέον εθνικοτήτων και 2000 πλοία σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέρος των υπηρεσιών που προσφέρει είναι οι κρατήσεις θέσεων και η έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, εκδόσεις βίζας κ.ά.

Ο Instone International διαθέτει 16 γραφεία παγκοσμίως σε στρατηγικά σημεία για τη ναυτιλία, όπως η Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο, Brentwood, Lowestoft), Η.Π.Α. (Χιούστον, Μαϊάμι), Σκανδιναβία (Μπέργκεν, Αρενταλ, Κοπενχάγη), Κύπρο, Ρότερνταμ, Ντουμπάι, Βομβάη, Σιγκαπούρη, Μανίλα, Μπακού. Τέλος στην Ελλάδα, μέσω του Αμφιτρύωνα διαθέτει γραφεία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στον Πειραιά, τα οποία έχουν τη δυνατότητα 24ωρης εξυπηρέτησης των πελατών. Τέλος αναφέρουμε ότι ο Instone International απασχολεί 180 άτομα προσωπικό παγκοσμίως.

Ο κ. Edgar Ekeseth, πρόεδρος του Ιnstone International κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη χώρα μας, ανέφερε σχετικά “Η σημερινή συμφωνία αποτελεί την επιστέγαση μιας μακράς πετυχημένης συνεργασίας. Στόχος μας παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη σε ανταγωνιστικές τιμές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024