Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέο υποκατάστημα εγκαινιάζει ο τουριστικός οργανισμός Αμφιτρύων

Νέο υποκατάστημα εγκαινιάζει ο τουριστικός οργανισμός Αμφιτρύων

Ο Τουριστικός Οργανισμός Αμφιτρύων, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του στον τομέα του τουρισμού, εγκαινίασε πρόσφατα τα νέα γραφεία της US Airways και των άλλων αεροπορικών εταιριών που αντιπροσωπεύει. Τα […]

Ο Τουριστικός Οργανισμός Αμφιτρύων, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του στον τομέα του τουρισμού, εγκαινίασε πρόσφατα τα νέα γραφεία της<...> US Airways και των άλλων αεροπορικών εταιριών που αντιπροσωπεύει. Τα νέα γραφεία στη Λεωφόρο Συγγρού 5 αποτελούν επέκταση των ήδη υπαρχόντων δραστηριοτήτων του ομίλου στις αντιπροσωπεύσεις αεροπορικών εταιριών Luxair, Malaysia Airlines, Qatar Airways, και Airzena-Georgian Airlines, προσφέροντας εξυπηρέτηση σε ταξιδιωτικά γραφεία και μεμονωμένους πελάτες στον συγκεκριμένο τομέα.

Στα εγκαίνια του νέου γραφείου παρευρέθηκαν τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρίας US Airways (την οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά ο Αμφιτρύωνας στην Ελλάδα), ενώ ο Gary Kershaw, διευθυντής Offline Πωλήσεων και η Κaren Ashworth, διευθύντρια πωλήσεων σε Οffline αγορές, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους τουριστικούς πράκτορες για τις υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η US Airways στους ταξιδιώτες.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Amphitrion Κ. Μήτσιου ανέφερε σχετικά: «Πρωταρχικός στόχος του νέου μας γραφείου είναι να διατηρήσει τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, στον τομέα της αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιριών».

Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου βρίσκονται στην Λεωφόρο Συγγρού 7, ενώ υποκαταστήματα υπάρχουν στον Πειραιά, στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στο Σύνταγμα, στην Χαλκίδα, στην Μύκονο και στη Σαντορίνη.

Τέλος, σημειώνουμε ότι γραφεία του εξωτερικού βρίσκονται στο Τόκιο της Ιαπωνίας, στην Ουάσιγκτον των Η.Π.Α. και στο Τορόντο στον Καναδά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024