Τελευταία νέα

Νέο υποκατάστημα του Amphitrion

Τη λειτουργία ενός νέου γραφείου εγκαινίασε πρόσφατα ο τουριστικός οργανισμός Amphitrion στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του στον τομέα του τουρισμού. Το νέο γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων στο […]

Τη λειτουργία ενός νέου γραφείου εγκαινίασε πρόσφατα ο τουριστικός οργανισμός Amphitrion στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του<...> στον τομέα του τουρισμού.

Το νέο γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων στο Σύνταγμα, αποτελεί τμήμα των επενδύσεων που σκοπεύει να ολοκληρώσει ο Όμιλος μέχρι το 2004 και επικεντρώνεται στον τομέα του επιχειρηματικού ταξιδιού.
Κύριος στόχος του τμήματος εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Γιώργος Γρηγορίου, είναι η αποτελεσματικότερη διαχείριση των υπαρχόντων εταιρικών πελατών, η δραστηριοποίηση νέων εταιρικών πελατών και η εξυπηρέτηση μικρότερων τουριστικών γραφείων (non -IATA).

«Πρωταρχικός στόχος του νέου μας γραφείου είναι να διατηρήσει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε υφιστάμενους πελάτες αλλά και στην ανάπτυξη νέων στο χώρο του
επιχειρηματικού ταξιδιού» είπε ο πρόεδρος του Ομίλου Amphitrion Κ. Μήτσιου, τονίζοντας «Το εξειδικευμένο τμήμα του Αμφιτρύωνα στο γραφείο του Συντάγματος θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις τους».

Το νέο γραφείο στο Σύνταγμα είναι το 9ο γραφείο του Ομίλου Amphitrion, τα κεντρικά γραφεία του οποίου βρισκονται στην Λεωφόρο Συγγρού. Ο Ομιλος έχει υποκαταστήματα στην Ελλάδα σε Πειραιά, Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, Χαλκίδα, Μύκονο, ενώ σύντομα θα υπάρχει γραφείο και στη Σαντορίνη. Στο εξωτερικό γραφεία ο Ομιλος έχει γραφεία σε Τόκιο, Ουάσιγκτον και Τορόντο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024