Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ ΗΑΤΤΑ στηρίζει την Greek Tourism Expo
ΗΑΤΤΑ

Ο ΗΑΤΤΑ στηρίζει την Greek Tourism Expo

Μέχρι στιγμής, τη συμμετοχή τους στην έκθεση Greek Tourism Expo έχουν επιβεβαιώσει 46 hosted buyers και γραφεία εξερχόμενου τουρισμού, από τα Αραβικά Εμιράτα, την Τουρκία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ιταλία, τη Σερβία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, και την Πολωνία.

Πολύ θετικά κρίνονται τα αποτελέσματα του προγράμματος Hosted Buyers της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Greek Tourism Expo (G.T.E.) η οποία διοργανώνεται στις 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Metropolitan Expo από την εταιρεία Leaderexpo-Leaderetech.

Παράλληλα τα αρμόδια υπουργεία και οι φορείς του τουρισμού στηρίζουν και συνεργάζονται με την έκθεση Greek Tourism Expo 2014 με επίκεντρο το Υπουργείο Τουρισμού.

Ο ΗΑΤΤΑ στηρίζει -και συμμετέχει- στην έκθεση αυτή, εκτιμώντας ότι είναι μια σημαντική προσπάθεια για την ανάδειξη της πρωτεύουσας και της Αττικής.

Μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον δείχνουν οι hosted buyers για να επισκεφθούν τη χώρα μας και να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες του τουρισμού. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει 46 hosted buyers τη συμμετοχή τους στην έκθεση. Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή γραφεία εξερχόμενου τουρισμού, από τα Αραβικά Εμιράτα, την Τουρκία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ιταλία, τη Σερβία, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Πολωνία…

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλά και μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα και ξενοδοχεία, καθώς και διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

“Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι hosted buyers για να επισκεφθούν τη χώρα μας και να γνωρίσουν από κοντά ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς με στόχο τη συνεργασία τους για εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα. Επιδίωξή μας είναι να συγκεντρώνονται πλέον και στη Ελλάδα οι επαγγελματίες του Διεθνούς Τουρισμού. Έχουμε περίπου 20 εκατ. τουρίστες και δεν πρέπει να μας λείπει μία διεθνής έκθεση η οποία στο μέλλον θα γίνει και επαγγελματικός πόλος έλξης για την διεθνή τουριστική αγορά. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν οι περισσότεροι δυνατόν στην έκθεση και με την στήριξή τους η έκθεση θα γίνει μία επιτυχημένη γιορτή του Ελληνικού Τουρισμού” τόνισε ο κ. Χ. Παπαδιώτης, γενικός διευθυντής της Leaderexpo-Leaderetech.

Συγκεκριμένα, η Leaderexpo, μετά της συνεργασίας με την Travel Media Applications, η οποία έχει αναλάβει το πρόγραμμα Hosted Buyer της έκθεσης, ανακοινώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει 46 διεθνείς και διακεκριμένοι Hosted Buyer τη συμμετοχή τους στην έκθεση. Ενδεικτικά είναι τα παρακάτω προφίλ των buyers που έχουν ήδη ανταποκριθεί στην πρόσκληση και έχουν εγκριθεί από την οργανωτική επιτροπή της έκθεσης:

  • Τρία γραφεία από τα Αραβικά Εμιράτα που εξειδικεύονται στον τουρισμό πολυτελείας μεταξύ των οποίων και ένα βραβευμένο με World Travel Award, WTA.
  • Τέσσερα γραφεία από την Τουρκία εκ των οποίων τα δύο ασχολούνται με συνέδρια και incentive trips και δύο είναι γενικού τουρισμού
  • Τρεις bed banks, με παγκόσμια κάλυψη
  • Τρία γραφεία από τη Βρετανία που εξειδικεύονται στην Ελλάδα
  • Πέντε γραφεία από την Γερμανία που επίσης εξειδικεύονται στην Ελλάδα
  • Πέντε γραφεία από τη Ρωσία μεταξύ των οποίων και αρκετά μεγάλα γραφεία
  • Πέντε γραφεία από την Ιταλία που εξειδικεύονται στην Ελλάδα
  • Τρία γραφεία από την Σερβία που εξειδικεύονται στην Βόρεια Ελλάδα
  • Έξι γραφεία από την Ταΐλάνδη και το Βιετνάμ, που ενδιαφέρονται να κάνουν νέες συνεργασίες στην Ελλάδα
  • Τρία γραφεία από τη Νορβηγία που εξειδικεύονται στον τουρισμό πολυτελείας
  • Τρία γραφεία από την Σουηδία που εξειδικεύονται στην Κρήτη
  • Ένα γραφείο από την Πολωνία που είναι μεγάλος Tour Operator

“Είμαστε σε καθημερινή επαφή με δεκάδες τουριστικά γραφεία από όλο τον κόσμο ενημερώνοντας τους για την Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo 2014 που θα γίνει στη χώρα μας το Δεκέμβριο και βλέπουμε πόσο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν για συνεργασία με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις. Τα γραφεία εξερχόμενου τουρισμού επιθυμούν να ενημερωθούν για το τι προσφέρει η Ελλάδα, εκτός από το παραδοσιακό της προϊόν που είναι η θάλασσα και ο ήλιος. Στόχος μας είναι μέσω της πρόσκλησης στην έκθεση Greek Tourism Expo 2014 να τους δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν ένα μεγάλο και αντιπροσωπευτικό φάσμα του ελληνικού τουρισμού”, δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024