Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ βρετανικός ΟΤΑ Travel Click Holidays διέκοψε τη λειτουργία του
OTAs

Ο βρετανικός ΟΤΑ Travel Click Holidays διέκοψε τη λειτουργία του

Το βρετανικό διαδικτυκό ταξιδιωτικό γραφείο Travel Click Holidays διέκοψε τη λειτουργία του. Το γραφείο είχε γίνει αντικείμενο πολλών καταγγελιών στο φόρουμ holidaywatchdog.com τον τελευταίο μήνα.

Το βρετανικό διαδικτυκό ταξιδιωτικό γραφείο Travel Click Holidays διέκοψε τη λειτουργία του ύστερα από παράπονα πελατών του που εκφράσθηκαν δημοσίως σε φόρουμ στο Internet.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Ην. Βασιλείου έχει αναρττήσει στην ιστοσελίδα της ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία Enfield, η οποία πουλούσε πακέτα διακοπών και ταξίδια μόνο με πτήσεις, έχει διακόψει άμεσα τη δραστηριότητά της.

Στην στοσελίδα της Travel Click Holidays αναγράφεται απλά ότι “το site αυτήν τη στιγμή είναι υπό ενημέρωση. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία”.

Μέλος της ABTA με μικρή άδεια ATOL, το ταξιδιωτικό γραφείο είχε γίνει αντικείμενο πολλών καταγγελιών στο φόρουμ holidaywatchdog.com τον τελευταίο μήνα. Πελάτες του ισχυρίστηκαν ότι είχαν καταβάλλει χρηματικά ποσά για τις διακοπές τους και δεν έλαβαν έκτοτε καμία περαιτέρω πληροφορία, ενώ όταν παραπονέθηκαν στην εταιρεία, η αντιμετώπιση ήταν αγενής και απορριπτική.

Κάποιοι δήλωσαν ότι είχαν κάνει κράτηση με την Travel Click Holidays μέσω άλλοων δικτυακών τόπων και μέσω e-mail ειδοποιήσεων, όπως τα Secret Escapes και Travelzoo.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024