Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟλοκληρώθηκε το 5o Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας, με case study την Grecka Panorama
Εκθέσεις

Ολοκληρώθηκε το 5o Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας, με case study την Grecka Panorama

Παρουσίαση της διοργάνωσης, ως εργαλείο προώθησης για τους Πολωνούς Tour Operators.

Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά portals στην Πολωνία, το WaszaTurystyka, ολοκλήρωσε με επιτυχία το 5ο κατά σειρά Tourism Promotion Forum στο Wroclaw της Πολωνίας, με θέμα τρόπους προώθησης του τουρισμού. Οι προσκεκλημένοι Tour Operators και ταξιδιωτικά γραφεία της χώρας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εργασίες του φόρουμ και να ενημερωθούν για επιτυχημένες πρακτικές που βοηθούν στην ανάπτυξη πωλήσεών τους.

Μεταξύ των case study που παρουσιάστηκαν, επιλέχθηκε στρατηγικά η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama, που διοργανώνεται από το 2015 στη Βαρσοβία από την εταιρεία North Events. Ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, γενικός διευθυντής της North Events, είχε την ευκαιρία να αναλύσει τακτικές και στόχους που καλύπτει η έκθεση, απολαμβάνοντας κάθε έτος μία αύξηση επισκεπτών της τάξεως του 12-18%.

Μεταξύ των στελεχών που συμμετείχαν στο συνέδριο και αποτελούσαν μέρος της ομάδας συζήτησης (debate) στο panel των ομιλητών αναφέρονται οι: Piotr Henicz, αντιπρόεδρος της Itaka, Maciej Nykiel, CEO Neckermann Podróże, Janusz Śmigielski, Marketing Manager της Grecos Holiday, Leila Ben Arfi, πρόεδρος της Best Reisen Group, Ahmed Meddeb εκπρόσωπος τουρισμού Discover Tunisia, Marzena Henszel εκπρόσωπος τουρισμού Love Cyprus, Paddington Tucker, Travel Advance, Public Relations Manager για το Ντουμπάι και τη Μάλτα στην Πολωνία.

Η 5η Grecka Panorama και Greek Food Show διοργανώνεται στις 6-8 Δεκεμβρίου 2019 στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy.
|

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024