Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσία του Le Grand Group of Companies στην έκθεση MITT της Μόσχας
Εκθέσεις

Παρουσία του Le Grand Group of Companies στην έκθεση MITT της Μόσχας

Η φετινή τουριστική κίνηση από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, θα είναι αυξημένη ξεπερνώντας για πρώτη φορά το φράγμα του 1 εκατ. τουριστών. Το δε Le Grand αναμένεται να φθάσει περίπου τους 250.000 τουρίστες στην Ελλάδα, αύξηση πάνω από 30% σε σχέση με το 2012.

Για μια ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 23 Μαρτίου 2013 η διεθνής τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ, η πιο σημαντική τουριστική έκθεση της Ρωσίας. Η φετινή έκθεση στη Μόσχα ξεχώρισε για το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από τους Ρώσους Tour Operators και Travel Agencies για τους ελληνικούς προορισμούς.

Από τις ελληνικές συμμετοχές, το Le Grand Group of Companies, διοργάνωσε εκδήλωση στην έναρξη της έκθεσης, στις 20 Μαρτίου, με ειδικό αφιέρωμα στη Ρόδο, η οποία βραβεύθηκε ως ο καλύτερος προορισμός για το 2013 από το Labirint, έναν από τους μεγαλύτερους Tour Operators της Ρωσίας.

Κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος της Ρόδου ο οποίος παρέλαβε το βραβείο και επίσημοι καλεσμένοι: o πρέσβης της Ρωσίας, o πρόξενος της Μόσχας, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, ο περιφερειάρχης Δωδεκανήσων, η διευθύνουσα σύμβουλος του Labirint και εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Ρωσίας.

Η πολυπληθής αντιπροσωπεία του Le Grand Group of Companies με επικεφαλής την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο κα Φωτούλα Σαπουνάκη, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των Tour Operators για τους προορισμούς που εξειδικεύεται. Κρήτη, Ρόδο, Κω, καθώς επίσης και για τη Σαντορίνη, που αποτελεί φέτος το νέο προορισμό από τη Ρωσία, με δύο charters την εβδομάδα.

Η φετινή τουριστική κίνηση από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, θα είναι αυξημένη ξεπερνώντας για πρώτη φορά το φράγμα του 1 εκατ. τουριστών. Το δε Le Grand αναμένεται να φθάσει περίπου τους 250.000 φιλοξενούμενους στην Ελλάδα, έχοντας αύξηση πάνω από 30% σε σχέση με το 2012.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024