Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΠαρουσίαση προϊόντων σε πράκτορες από το Hydra Travel

Παρουσίαση προϊόντων σε πράκτορες από το Hydra Travel

Στο ξενοδοχείο CAVO D’ORO του Πειραιά, με θέα το Μικρολίμανο, το Hydra Travel έκανε παρουσίαση της ευρείας γκάμας των προϊόντων του, σε τουριστικούς πράκτορες από όλη την Ελλάδα. Σε φιλική […]

Στο ξενοδοχείο CAVO D'ORO του Πειραιά, με θέα το Μικρολίμανο, το Hydra<.> Travel έκανε παρουσίαση της ευρείας γκάμας των προϊόντων του, σε τουριστικούς πράκτορες από όλη την Ελλάδα. Σε φιλική ατμόσφαιρα, το προσωπικό του Hydra Travel και ο κ. Σταυρόπουλος, μίλησαν για όλες τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά το Hydra στην Ελλάδα, καθώς και για προορισμούς καινούργιους αλλά και παλιούς. Πιο συγκεκριμένα, οι τουριστικοί πράκτορες που παρευρέθησαν στην εκδήλωση ενημερώθηκαν για όλα τα νέα – των γνωστών σε όλους πλέον – Sandals και Beaches της Καραϊβικής, αλλά και για τo καινούργιο θέρετρο των Beaches στο Varadero της Κούβας. Αναφορά έγινε σε καινούργιο εξωτικό προορισμό στην Καραϊβική, την Δομινικανή Δημοκρατία και τα πολύ οικονομικά πακέτα στα οποία τα πάντα περιλαμβάνονται ενώ υπάρχει πολύ καλή σύνδεση για το νησί με AF. Επίσης, παρουσιάστηκε η Austrian Holidays αφού το Hydra Travel είναι ένα από τους επτά Austrian Specialist στην Ελλάδα. Παρουσίαση έγινε και της Emirates Holidays και των προγραμμάτων της για όλο τον κόσμο. Aνακοινώθηκε επίσημα και η συνεργασία του Hydra Travel με την Superfast Ferries, που αφορά όλες τις υπηρεσίες στην Ιταλία και τα πακέτα μεμονωμένων που προσφέρει πλέον η εταιρεία. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι από την Superfast Ferries, την Εmirates Airlines και την Austrian Airlines. Το Hydra Travel ανακοίνωσε επίσης, ότι κάθε Τετάρτη από τις 3.30 και μετά, θα γίνεται παρουσίαση των προϊόντων του και όλοι οι πράκτορες είναι καλοδεχούμενοι αφού έχουν δηλώσει πρώτα συμμετοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024