Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠολυτελή πακέτα διακοπών γαστρονομικού τουρισμού από την ERGON Culinary Experience
Γαστρονομία

Πολυτελή πακέτα διακοπών γαστρονομικού τουρισμού από την ERGON Culinary Experience

Η ERGON Culinary Experience είναι μια συλλογή από 26 καινοτόμα, πολυτελή πακέτα διακοπών, που προσφέρουν στον ταξιδιώτη την ευκαιρία να ανακαλύψει, να ζήσει και να γευτεί την Ελλάδα μέσα από γαστρονομικές εμπειρίες.

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας και της υψηλής ποιότητας σε διατροφική αξία των γεωργικών προϊόντων στην Ελλάδα και ένα ευρύ φάσμα των άμεσα διαθέσιμων συμπληρωματικών προϊόντων σε ταξίδια αναψυχής, η Ελλάδα αποκτά εξ’αρχής ανταγωνιστικό πλεόνασμα σε σχέση με άλλους επίδοξους “γαστρονομικούς” προορισμούς. Σε συνδυασμό με τη διεθνή αναγνώριση της Μεσογειακής διατροφής ως η πιο υγιής και ισορροπημένη παγκοσμίως, η Ελλάδα βρίσκεται σε ισχυρή θέση για να αποτελέσει τον οδηγό του γαστρονομικού τουρισμού στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, προσφέροντας γαστρονομικές εμπειρίες ποιότητας που είναι αντιπροσωπευτικές του πολιτισμού, της κληρονομιάς, του τρόπου ζωής και διατροφής των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας τρόφιμα και συστατικά που καλλιεργούνται και συλλέγονται εγχώρια.

Η ERGON Culinary Experience (Γαστρονομική Εμπειρία ΕΡΓΟΝ), είναι μια συλλογή από 26 καινοτόμα, πολυτελή πακέτα διακοπών που προσφέρουν στον ταξιδιώτη την ευκαιρία να ανακαλύψει, να ζήσει και να γευτεί την Ελλάδα μέσα από μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες! Μια εξαιρετική επιλογή από κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Σαντορίνη, η Χαλκιδική και η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα και οι Παξοί, το Πήλιο και οι Σποράδες, όπου ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία, πέρα από τα τουριστικά αξιοθέατα, να γνωρίσει και τη γαστρονομική ταυτότητα του τόπου.

“Στην ERGON Culinary Experience πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ένδοξος ελληνικός πολιτισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ελληνική διατροφική κουλτούρα, και επομένως, για να γνωρίσει κάποιος τον πολιτισμό αυτό, θα πρέπει παράλληλα να γνωρίσει την ελληνική κουζίνα”, αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας. “Ο ταξιδιώτης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε μαθήματα μαγειρικής και να απολαύσει τα γεύματα που δημιουργεί ο ίδιος (με την καθοδήγηση των chef μας) στις πιο απρόβλεπτες και μαγευτικές τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα. Στο ταξίδι του θα συναντήσει τη μοναδική φύση της χώρας με την πολυδιάστατη μορφολογία και τις μυθικές της αναλογίες, θα επισκεφτεί παραδοσιακές και σύγχρονες μονάδες πρωτογενούς παραγωγής της ελληνικής υπαίθρου, θα δοκιμάσει «σπιτικές» γεύσεις και βιολογικά προϊόντα γνωρίζοντας τη μεσογειακή διατροφή, και θα ζήσει την εμπειρία της αυθεντικής γεύσης των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων, ανακαλύπτοντας τι είναι αυτό που κάνει την ελληνική κουζίνα γνωστή σε όλο τον κόσμο…”.

Από το 2011, ο κ. Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ο executive chef του ERGON Greek Deli and Cuisine, μιας νέας ελληνικής αλυσίδας μεζεδοπωλείων και παντοπωλείων, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Λονδίνο στο εγγύς μέλλον. Ο Δημήτρης είναι ένας από τους κύριους chef που επιδεικνύουν και ενσαρκώνουν τη νέα ελληνική κουζίνα. Η αναγνώριση και η δημοτικότητά του ως επαγγελματίας chef αυξήθηκε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή της τηλεοπτικής εκπομπής “Master Chef” και “Master Chef Junior” το 2011 και το 2012. Ως ένας από τους “πρωτομάστορες” και executive chef της ERGON Culinary Experience, συμβουλεύει και καθοδηγεί σε ό,τι έχει σχέση με το γαστρονομικό κομμάτι των προγραμμάτων, καθώς επίσης και παραδίδει μαθήματα μαγειρικής καθ’ όλη τη διάρκεια του project.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024