Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileSocial Media Awards 2015: Χρυσό Βραβείο για την Travelplanet24
OTAs

Social Media Awards 2015: Χρυσό Βραβείο για την Travelplanet24

Η Travelplanet24 βραβεύτηκε στην τελετή των Social Media Awards 2015 στην κατηγορία 'In-house Client Social Media Team' με βραβείο GOLD για την καλύτερη ομάδα social media μέσα σε εταιρεία.

H Travelplanet24 απέσπασε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου μια νέα σημαντική διάκριση στην τελετή απονομής των Social Media Awards 2015. Συγκεκριμένα το τιμητικό βραβείο που έλαβε είναι: GOLD Award για την εσωτερική ομάδα διαχείρισης των Social Media λογαριασμών της Travelplanet24 στην κατηγορία “In-house Client Social Media Team”.

Η κα Αλεξία Κωτσή, PR & Corporate Communication Manager της Travelplanet24, δήλωσε σχετικά: “Είμαι πολύ περήφανη για το συγκεκριμένο βραβείο. Η Travelplanet24 έχει επενδύσει σε μια in-house communication ομάδα η οποία διαχειρίζεται τα social media εσωτερικά παρέχοντας φρέσκο, μοντέρνο και engaging content στις σελίδες της. Η ομάδα χειρίζεται εσωτερικά όλα τα social media projects της, δημιουργώντας πραγματικά καινοτόμες ιδέες και δημιουργικούς διαγωνισμούς οι οποίοι αποφέρουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα, ενισχύοντας την εικόνα του brand, διατηρώντας την ζωντανή και μέσα στην επικαιρότητα”.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί, ότι ο ανταγωνισμός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ήταν πολύ μεγάλος, με τις υποψηφιότητες να ξεπερνούν τις 450. Φέτος παρά την αύξηση των υποψηφιοτήτων, τα μέλη της κριτικής επιτροπής μέσω της βαθμολογίας τους, ανέδειξαν τις πρακτικές που θέτουν νέα δεδομένα για την αγορά. Έτσι τα βραβεία περιορίστηκαν σε σχέση με πέρσι, ενώ τα Gold βραβεία αποτέλεσαν μόλις το 8% του αριθμού των υποψηφιοτήτων.

Τη διαδικασία αξιολόγησης ανέλαβε η διεθνής κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από διεθνούς εμβέλειας επαγγελματίες που διαγράφουν ο καθένας τη δική του ξεχωριστή πορεία στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024