Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΣτη φυλακή τουριστικός πράκτορας για απάτη
Τουριστικά γραφεία

Στη φυλακή τουριστικός πράκτορας για απάτη

Ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου E-tickets Worldwide Limited στο Birmingham της Βρετανίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση, αφού αποκόμισε μέσω απάτης από τους πελάτες του 32.000 λίρες στερλίνες.

Ταξιδιωτικός πράκτορας στη Βρετανία, ο οποίος εξαπάτησε πελάτες του αποκομίζοντας χιλιάδες λίρες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Ο Chetan Pal Panesar, από την εταιρεία E-tickets Worldwide Limited στο Birmingham εξαπάτησε 18 πελάτες αποσπώντας τους συνολικό ποσό 32.000 λιρών, για πτήσεις που ποτέ δεν έκανε κράτηση. Ο Panesar είχε προηγουμένως παραδεχθεί την ενοχή του στη συμμετοχή σε “δόλια επιχείρηση που λειτουργουσε για δόλια χρήση”.

Καταδικάζοντάς τον σε 21 μήνες στη φυλακή του Birmingham Crown Court, ο δικαστής δήλωσε ότι ο 48χρονος Panesar επανειλημμένα είπε ψέμματα στα θύματά του, μερικοί από τους οποίους τον πλήρωναν σε δόσεις μετρητών, κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών.

Η δικαστής Kristina Montgomery QC δήλωσε ότι πολλοί παράγοντες την ώθησαν να εκδώσει ποινή φυλάκισης, συμπεριλαμβανομένου του γεγονός ότι ο καταδικασθείς είχε δηλώσει ψευδώς ότι ήταν μέλος της ABTA και της ATOL. Η εταιρεία του πλέον δεν υφίσταται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024