Τελευταία νέα
HomeΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣτρατηγική συνεργασία της Marine Tours με την ΒCD ERM, μέλος του BCD Travel
Business travel

Στρατηγική συνεργασία της Marine Tours με την ΒCD ERM, μέλος του BCD Travel

Το κορυφαίο διεθνές δίκτυο της Marine Tours, ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, αναβαθμίζεται περαιτέρω, τόσο σε έκταση (109 αγορές παγκοσμίως), όσο και σε ποιότητα.

Η Marine Tours, ταξιδιωτικός οργανισμός στη ΝΑ Ευρώπη –με εξειδίκευση στο business travel και ιστορία 42 ετών– επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία της με την BCD Travel, ανακοινώνοντας τη νέα, στρατηγική συμφωνία με τη BCD ERM, την ηγέτιδα στον κλάδο του Energy, Resources & Marine Travel.

Η συμφωνία αυτή εδραιώνει τη θέση της Marine Tours στην ΕRM βιομηχανία, ενώ εμπλουτίζει όλα αυτά που διαφοροποιούν την εταιρεία εδώ και 42 χρόνια, με ένα νέο μείγμα υψηλής τεχνολογίας, ισχυρού διεθνούς δικτύου και υπηρεσιών αιχμής.


Πιο συγκεκριμένα, το ορόσημο μιας τέτοιας συνεργασίας συνεπάγεται ταυτόχρονα και νέα ορόσημα ανάπτυξης για τον οργανισμό, σε τρία σημεία-κλειδιά της δραστηριότητάς του:
  • Παγκόσμιο Δίκτυο: Το κορυφαίο διεθνές δίκτυο της Marine Tours, ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, αναβαθμίζεται περαιτέρω, τόσο σε έκταση (109 αγορές παγκοσμίως), όσο και σε ποιότητα.
  • Τεχνολογία Αιχμής: Το προηγμένο μείγμα υπηρεσιών της εταιρείας αποκτά νέες δυνατότητες και πρωτοπόρα εργαλεία, βασισμένα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η τεχνολογία αυτή ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Marine Tours και της προσφέρει νέες προοπτικές ανάπτυξης.
  • Τravel Management: H εξειδίκευση, η μακρά πείρα και η υψηλή τεχνογνωσία της Marine Tours ενώνονται με την ισχυρή διεθνή παρουσία και το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο της BCD, με στόχο την παροχή των πλέον προηγμένων υπηρεσιών Τravel Μanagement προς τις εταιρείες και τους ταξιδιώτες, όπως η ενίσχυση του επιχειρησιακού μοντέλου, η μεγιστοποίηση του Duty of Care και η βελτιστοποίηση κόστους ταξιδίων.

Ο CEO της Μarine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου δήλωσε σχετικά: “Η Marine Tours, με 40 χρόνια παράδοση στο Marine & Offshore Travel, έχει την τιμή να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο συνεργάτη του No1 εμπορικού στόλου στον κόσμο –του ελληνικού. Μέσα από τη συνεργασία με την BCD ERM κάνει πράξη τη στρατηγική της για την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στη διεθνή αγορά, δημιουργώντας νέα ορόσημα ανάπτυξης”.

O Vice President της BCD ERM, Thorsten Kirkegaard Winther, ανέφερε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το δίκτυο της BCD ERM σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ναυτιλιακές αγορές παγκοσμίως, την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επέλεξε τη Marine Tours ως συνεργάτη της, καθώς πρόκειται για έναν εξέχοντα και ιδιαίτερα επιτυχημένο ταξιδιωτικό οργανισμό. Προσβλέπουμε σε μια μακρά και παραγωγική συνεργασία”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022