Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυμφωνία Carlson Wagonlit Travel με την Amadeus
Ενισχύεται η υπάρχουσα μακρόχρονη συμφωνίας διανομής ανάμεσα στις δύο εταιρείες

Συμφωνία Carlson Wagonlit Travel με την Amadeus

Η Carlson Wagonlit Travel (CWT) και η Amadeus ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα την υπογραφή συμφώνου αμοιβαίας κατανόησης (MOU) για την ανάθεση κάποιων από τις mid και back office τεχνολογιών πραγματοποίησης […]

Η Carlson Wagonlit Travel (CWT) και η Amadeus ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα την υπογραφή συμφώνου<...> αμοιβαίας κατανόησης (MOU) για την ανάθεση κάποιων από τις mid και back office τεχνολογιών πραγματοποίησης συναλλαγών της εταιρείας στην Amadeus.

Η ανακοίνωση έρχεται κατόπιν της πρόσφατης υπογραφής νέας μακρόχρονης συμφωνίας για παγκόσμια διανομή (GDS) των δύο εταιρειών, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο κ. Andrew Winterton, πρόεδρος του Τμήματος Suppliers, Products & Technology της CWT, θέλοντας να σχολιάσει το γεγονός δήλωσε: “Αναθέτοντας τη λειτουργία ορισμένων mid και back office τεχνολογιών στην Amadeus θα μπορέσουμε να αποδεσμεύσουμε τους εσωτερικούς μας πόρους και να επικεντρωθούμε σε περισσότερο χρήσιμες υπηρεσίες, που θα αυξήσουν τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας. Προτιμούμε λοιπόν να εμπιστευτούμε την Amadeus για την ανάπτυξη των απαραίτητων τεχνολογικών εργαλείων, παρά να προσπαθούμε να εφεύρουμε τον τεχνολογικό τροχό κάθε φορά που υπάρχουν αλλαγές που επηρεάζουν στο σύνολο την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας μέσω της Amadeus, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία που διαθέτει ανταποκρίνεται τις υψηλές απαιτήσεις εξυπηρέτησης των πελατών μας. Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερη λειτουργική αποτελεσματικότητα και ευελιξία στην CWT, καθώς και να προσδώσουμε μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας”.

Ο κ. Philippe Chereque, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος της Amadeus, πρόσθεσε: “Η συνεργασία με την CWT αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να επικεντρώνεται στα ζητήματα που διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο για τους πελάτες της, δηλαδή την παραγωγικότητα και την παροχή έξυπνων λύσεων διαχείρισης ταξιδιών. Αποδεικνύει επίσης και την σημαντική θέση που κατέχει η Amadeus ως τεχνολογικός συνεργάτης στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την από κοινού πορεία μας με την CWT σε αυτό το έργο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024