Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνάντηση ταξιδιωτικών πρακτόρων Β. Ελλάδας με στελέχη της British Airways

Συνάντηση ταξιδιωτικών πρακτόρων Β. Ελλάδας με στελέχη της British Airways

Περισσότερα από 250 στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων στη Βόρεια Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τα στελέχη της British Airways σε κεντρικό εστιατόριοτης […]

Περισσότερα από 250 στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων στη Βόρεια Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τα στελέχη της British Airways σε κεντρικό εστιατόριο<…>της Θεσσαλονίκης, με στόχο να ανταλλάξουν απόψεις και να διερευνήσουν τρόπους προσφορότερης συνεργασίας.

Παρόντες στην εκδήλωση από πλευράς British Airways ήταν η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας, ο κ. Αντώνης Παπιδάς, Marketing Executive, ο κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, Senior Account Manager, η κα Τίνα Καλαμάρα, Account Manager, η κα Μαρία Καλογήρου, Customer Service Agent, και η κα Βίκυ Κουρουπάκη, Account Manager.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Η British Airways έχει κλείσει δύο και πλέον χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας στη Θεσσαλονίκη και σ’ αυτό έχουν συμβάλει τα μέγιστα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι είναι οι άμεσοι και πολύτιμοι συνεργάτες μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά κυρίως για τη συνεργασία τους σε μόνιμη βάση, που μας επιτρέπει να συνδέουμε καθημερινά τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό της συμπρωτεύουσας και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα. Η British Airways δίνει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να επισκεφθεί τη βρετανική πρωτεύουσα, ανοίγοντας παράλληλα μια σημαντική πύλη εισόδου τουριστών και συναλλάγματος για τη Βόρειο Ελλάδα».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024