Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία Belle air Aviation – Airgats aviation για την ελληνική αγορά
Προώθηση, έκδοση εισιτήριων και δραστηριότητες πωλήσεων

Συνεργασία Belle air Aviation – Airgats aviation για την ελληνική αγορά

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Belle air Aviation θα εκπροσωπείται από την Airgats Aviation, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Gats, ως αντιπρόσωπος πωλήσεων με ειδικό καθεστώς σε Αθήνα και την ευρύτερη Ελλάδα […]

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Belle air Aviation θα εκπροσωπείται από την Airgats Aviation, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Gats, ως αντιπρόσωπος πωλήσεων<...> με ειδικό καθεστώς σε Αθήνα και την ευρύτερη Ελλάδα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κρήτη.

Με την σύναψη αυτής της συνεργασίας η Airgats αναλαμβάνει την προώθηση, την έκδοση εισιτήριων και τις δραστηριότητες πωλήσεων σε αυτούς τους προορισμούς. Από την πλευρά της, η Belle Air στοχεύει στην αύξηση του όγκου των επιβατών από και προς την Αλβανία.

Ξεκινώντας από τη χειμερινή περίοδο, η Belle Air προσφέρει οκτώ συνδέσεις από τρία ελληνικά αεροδρόμια προς Τίρανα. Κάθε εβδομάδα έξι πτήσεις θα πραγματοποιούνται απευθείας από Αθήνα για Τίρανα. Επιπρόσθετα, μια απευθείας πτήση αναχωρεί από το αεροδρόμιο της Ρόδου και άλλη μια απευθείας πτήση αναχωρεί από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με σύγχρονα αεροσκάφη τύπου ATR72-50, με χωρητικότητα 68 επιβατών, Airbus Α319 και Α320, με χωρητικότητα από 144 έως 180 επιβατών.

Η Belle Air άρχισε τη δραστηριότητα της το Μάιο του 2005. Η εταιρεία, έχει αναπτυχθεί και έχει κατορθώσει να κερδίσει την αναγνώριση και την εγκαθίδρυση της ως ηγέτη στο αεροδρόμιο των Τιράνων. Η αποστολή της αεροπορικής εταιρείας είναι να αυξήσει το μερίδιο που έχει στην αγορά, προσφέροντας ευέλικτες και απευθείας συνδέσεις στα Τίρανα.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η Ελλάδα είναι μεταξύ των 5 κορυφαίων χωρών μεταφοράς τουριστών προς την Αλβανία, δίνοντας στους T.Os και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες τη δυνατότητα να επωφεληθούν και να δημιουργήσουν ελκυστικά πακέτα προς την Αλβανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024