Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία μεταξύ της Novasoft Focusgreece και του τουριστικού γραφείου Apollon Holidays
Τεχνολογία

Συνεργασία μεταξύ της Novasoft Focusgreece και του τουριστικού γραφείου Apollon Holidays

Κύριοι σκοποί της συνεργασίας Novasoft Focusgreece – Apollon Holidays είναι, μεταξύ άλλων, ο εμπλουτισμός των πωλήσεων των ελληνικών ξενοδοχείων με ένα ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και διασύνδεσης με τουριστικά γραφεία, κοινωνικές ομάδες κ.λπ. και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εκπόνηση μεγαλύτερων και πιο ευέλικτων πακέτων και μορφών διαφήμισης και προώθησης.

Στρατηγική συνεργασία υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας Novasoft Focusgreece με τη δικτυακή πλατφόρμα τουριστικών πληροφοριών focusgreece.com, του τουριστικού γραφείου Apollon Holidays στη Θεσσαλονίκη, που εκπροσωπεί τη μηχανή αναζήτησης greecehotel.com και της τουριστικής εταιρείας διαμεσολάβησης E-AS.

Με άξονα το γεγονός ότι τη τελευταία διετία, ο αριθμός των τουριστών στην Ελλάδα αυξάνεται σταθερά και το ότι το Internet και οι λειτουργίες του έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητα του εν δυνάμει επισκέπτη της Ελλάδας, αλλά και το γεγονός ότι τα τουριστικά καταλύματα αναζητούν νέα και πιο σύγχρονα εργαλεία πώλησης, υπεγράφη η εν λόγω στρατηγική συνεργασία με κύριους σκοπούς:

  • Παγκόσμια δικτύωση του τουριστικού ελληνικού επιχειρείν
  • Τον εμπλουτισμό των πωλήσεων των ελληνικών ξενοδοχείων με ένα ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και διασύνδεσης με τουριστικά γραφεία, κοινωνικές ομάδες, δημιουργία ελκυστικών και διαδραστικών ιστοσελίδων, δημιουργία δυναμικών παρουσιάσεων και προώθηση αυτών μέσω εμφάνισης στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης όπως Google, Yahoo, Yandex κ.λπ. (Βελτιστοποίηση κώδικα ή SEO – Search Engine optimization) , δημιουργία εικονικών περιηγήσεων των ξενοδοχείων και των προϊόντων τους  για αξιόπιστη παρουσίαση, κ.ο.κ.
  • Ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εκπόνηση μεγαλύτερων και πιο ευέλικτων πακέτων και  μορφών διαφήμισης και προώθησης.
  • Ανάπτυξη περιοχών με μια ολοκληρωμένη μορφή υποστήριξης όλων των επαγγελματιών εντός και εκτός ιντερνετ, που περιλαμβάνει και συμβουλευτική με ανάληψη δράσης στην προώθηση και φήμη της περιοχής.
  • Ανάπτυξη, σχεδιασμό και υλοποίηση ελληνικών και διεθνών καμπανιών μέσω ηλεκτρονικής διαφήμισης σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους έως παραδοσιακά καταλύματα σε νησιωτικούς ή χειμερινούς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Συμμετοχή σε ελληνικές και διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και συνέδρια στοχευμένα, με ιδιαίτερη μορφή παρουσίας, που θα προσδώσει αυξημένο ενδιαφέρον για τους συνεργάτες μας αλλά και για τις περιοχές ενδιαφέροντος που προωθούνται.
  • Management ξενοδοχείων και καταλυμάτων με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων, φήμης και χειρισμό παγκόσμιων δικτύων πώλησης καθώς και ένταξή τους στις κοινωνικές ομάδες και Social Media.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Novasoft Focusgreece  κα Μαρία Τσελεμπίδου, “μέσα από τη νέα αυτή  συνεργασία στοχεύουμε να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση της εταιρείας μας στον ελληνικό διαφημιστικό κλάδο και την στήριξη των ελληνικών ξενοδοχείων και μικρών ή μεγάλων τουριστικών μονάδων πάσης μορφής, προσφέροντας νέες και πιο δημιουργικές ιδέες διαφήμισης, πληροφορίες και φυσικά την τεχνογνωσία μας, ώστε μέσα από τη διαδικασία αυτή να συμμετέχουμε στην διαχείριση αλλά και εκπαίδευση των επαγγελματιών σε θέματα νέας τεχνολογίας. Τελικός σκοπός η ανάληψη από αυτούς όλης της διαχείρισης των νέων τεχνολογιών.

Είμαστε πλέον συντροφιά με έναν νέο και δημιουργικό συνεργάτη με γνώση του τουριστικού αντικειμένου, τον κ. Άγγελο Σαμόλη. Η συνεργασία αυτή μας ενισχύει σημαντικά στη νότια Ελλάδα και τα νησιά, περιοχές που καθίστανται ο στόχος μας για τα επόμενα έτη“.

Από τη δική του πλευρά ο διαχειριστής της Ε-ΑS , κ. Άγγελος Σαμόλης ανάφερε: “Αυτή η συνεργασία θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στα μέλη των τριών οργανισμών, αυξάνοντας τις γνώσεις αμφίπλευρα για την ελληνική και διεθνή διαφημιστική αλυσίδα και προσφέροντας την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στις σύγχρονες ανάγκες του τουριστικού marketing και της προώθησης που όσο ποτέ σήμερα έχουν ανάγκη όλες οι επιχειρήσεις του τουρισμού. Δυναμικές ιστοσελίδες , εικονικές περιηγήσεις (360) newsletters , προαγορασμένα SMS, Β2Β και  Β2C online κρατήσεις για ξενοδοχεία – ξενώνες – αεροπορικά – rent a car, 70 και πλέον τουριστικά portals για την προώθηση περιοχών και προορισμών… είναι μερικά από τα ‘όπλα’ μας πια. ‘Όπλα’, που θα μπορούμε πλέον να διαθέτουμε και μέσω της έδρας μας (Αθήνα) εκτός από την έδρα της εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη”.

Η πρώτη κοινή παρουσία των δύο εταιρειών θα γίνει στη φετινή Philoxenia (22-24 Νοεμβρίου).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024