Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία της Discover the World με την Hotels.com
Τουριστικά γραφεία

Συνεργασία της Discover the World με την Hotels.com

Η νέα, εκπαιδευμένη εμπορική ομάδα της Discover the World έχει ήδη έρθει σε επαφή με τα τουριστικά γραφεία της χώρας για τη διασύνδεση (interface) των γραφείων.

Η εταιρεία Discover the World υλοποίησε ακόμη μια σημαντική συνεργασία με την Hotels.com, αποκλειστικά για τα γραφεία ταξιδιών της ελληνική αγοράς (B2B). Η νέα, εκπαιδευμένη εμπορική ομάδα της Discover the World έχει ήδη έρθει σε επαφή με τα τουριστικά γραφεία της χώρας για τη διασύνδεση (interface) των γραφείων, με σκοπό την πιο γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτησή τους.

Η Hotels.com είναι κορυφαίος παροχέας ξενοδοχειακών καταλυμάτων παγκοσμίως, προσφέροντας υπηρεσίες κρατήσεων μέσω του δικτύου της που αποτελείται από μεταφρασμένες ιστοσελίδες και τηλεφωνικά κέντρα. Η Hotels.com προσφέρει στους ταξιδιώτες μια από τις ευρύτερες επιλογές καταλυμάτων στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων τόσο ανεξάρτητων ξενοδοχείων όσο και μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, καθώς και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, σε περισσότερες από εκατοντάδες χιλιάδες μονάδες ανά τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει μια αστείρευτη αγορά για τιμές ξενοδοχείων, παροχές και διαθεσιμότητα, και επίσης ειδικεύεται στο να παρέχει στους ταξιδιώτες καταλύματα κατά τη διάρκεια περιόδων χωρίς διαθεσιμότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024