Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία του κυπριακού DTNO με το σύστημα αεροπορικών κρατήσεων MYFAREBOX
Το MYFAREBOX διαθέτει ξεχωριστή πλατφόρμα για έκδοση ναυτικών εισιτηρίων

Συνεργασία του κυπριακού DTNO με το σύστημα αεροπορικών κρατήσεων MYFAREBOX

Έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με το σύστημα αεροπορικών κρατήσεων MYFAREBOX, ξεκίνησε ο κυπριακός Ταξιδιωτικός Οργανισμός D. Travel N. Outlet Ltd. (DTNO).

O Ταξιδιωτικός Οργανισμός D. Travel N. Outlet Ltd. (DTNO), που εδρεύει στην Κύπρο, ανακοίνωσε την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας με το σύστημα αεροπορικών κρατήσεων MYFAREBOX, ως GSSA για την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Το MYFAREBOX δίνει τη δυνατότητα σε τουριστικούς πράκτορες (ΙΑΤΑ και ΝΟΝ ΙΑΤΑ) και λοιπούς εταιρικούς πελάτες να εκδίδουν αεροπορικά εισιτήρια εύκολα και γρήγορα στις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα του MYFAREBOX παίρνει δεδομένα ταυτόχρονα από όλα τα GDS’s, καθώς και όλες τις γνωστές αεροπορικές εταιρίες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των περισσότερων εταιρειών χαμηλού κόστους.
 
Επίσης το MYFAREBOX διαθέτει ξεχωριστή πλατφόρμα για έκδοση ναυτικών εισιτηρίων, με απεριόριστες δυνατότητες για τα τουριστικά γραφεία και τις ναυτιλιακές εταιρίες πελάτες τους.
 
Η εταιρεία έχει ήδη αναθέσει τη γενική διεύθυνση των εργασιών της στον κ. Στρατή Βουρσούκη, ο οποίος και θα επιμεληθεί των αντίστοιχων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.
 
Με αφορμή την εν λόγω συνεργασία ο κ. Δήμος Μιτίδης, διευθύνων σύμβουλος της DTNO δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι αυτό το πρωτοπόρο σύστημα θα βοηθήσει εξαιρετικά τα ταξιδιωτικά γραφεία της Κύπρου και της Ελλάδας ώστε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στις τιμές που θα προσφέρουν στους πελάτες τους. Το θέμα της τιμής στις μέρες μας με τα οικονομικά προβλήματα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας κάθε γραφείου. Ακόμα και μικρές αποκλίσεις στις τιμές μπορεί να αλλάξουν ένα συνολικό αποτέλεσμα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις στους συνεργάτες μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024