Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΣυνεργασία του Passepartout με την Ελληνική Αγωγή για πολιτιστικές εκδρομές
Τουριστικά γραφεία

Συνεργασία του Passepartout με την Ελληνική Αγωγή για πολιτιστικές εκδρομές

Το τουριστικό γραφείο Passepartout προχώρησε σε συνεργασία με την Ελληνική Αγωγή και τον συγγραφέα, δημοσιογράφο, και στιχουργό κ. Γιώργο Λεκάκη, για τη δημιουργία εξειδικευμένων πακέτων πολιτιστικών εκδρομών.

Με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων πολιτιστικών εκδρομών, με σεβασμό στην αρχαιοελληνική παράδοση, το τουριστικό γραφείο Passepartout προχώρησε σε συνεργασία με την Ελληνική Αγωγή και τον συγγραφέα, δημοσιογράφο, και στιχουργό κ. Γιώργο Λεκάκη. Σύντομα θα παρουσιαστούν τα πακέτα που θα προσφέρουν στους επισκέπτες της χώρας μας που αγαπούν την ιστορία ευκαιρίες γνωριμίας, όχι μόνο των περιοχών μας, αλλά και της παράδοσής μας. Έτσι, κατά τη διάρκεια των διαδρομών θα γίνονται διαλέξεις πάνω σε εξειδικευμένα θεματικά πεδία, και θα οργανώνονται εκπαιδευτικά τμήματα. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται αρχικά στην ελληνική αγορά, αλλά υπάρχει και η σκέψη για “μεταλαμπάδευση” αυτής της γνώσης και στους ξένους τουρίστες.

“Πιστεύουμε ότι ο τουρισμός στην χώρα μας έχει φθάσει σε ένα σημείο ωρίμανσης και θα πρέπει πλέον να προσφέρουμε στους επισκέπτες των διαφόρων περιοχών κάτι το διαφορετικό. Αυτή τη διαφοροποίηση θα την πετύχουμε με την προβολή της αρχαιοελληνικής μας παράδοσης, ώστε να γνωρίσουν οι Έλληνες ακόμα καλύτερα τον τόπο τους. Το Passepartout αποφάσισε να κάνει αυτή τη συνεργασία, ώστε να συνδυαστεί η δική μας γνώση στον τουριστικό κλάδο με τη βαθιά γνώση του κ. Λεκάκη κάτω από την ομπρέλα της Ελληνικής Αγωγής. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε στον τουρίστα – πελάτη μας υψηλού επιπέδου γνώση μέσω αυτών των τουριστικών πακέτων”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Passepartout, κ. Νικόλας Κελαϊδίτης.

Η Ελληνική Αγωγή δημιουργήθηκε πριν από 18 έτη με κύριο στόχο την υποστήριξη, προβολή και παρουσίαση του εν γένει ελληνικού πνεύματος, με ιδιαίτερη έμφαση στο αρχαίο ελληνικό, μέσα από τα έργα των αρχαίων και λοιπών Ελλήνων συγγραφέων. Αυτό το πετυχαίνει μέσω της διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών (με σύστημα πρωτοποριακό, ρηξικέλευθο επαναστατικό και ήδη δοκιμασμένο για όλες τις ηλικίες) από έργα θεάτρου, μυθολογίας, μουσικής, αθλήσεως και Ελληνογενών ηθών και εθίμων με απώτερο σκοπό την απόδειξη του ενιαίου της διαχρονικότητάς της ελληνικής παράδόσης, την ευλαβική διατήρησή της και την ένωση του πνεύματος της με την σύγχρονη εποχή, μέσω διαφορετικών και ποικίλων εκδηλώσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024